Informacioni i transportit

AXL ju ofron një shërbim transporti dhe montimi në të gjithë Shqipërinë.
Mobiljet do të dorëzohen në adresën tuaj dhe do të montohen nga personeli i trajnuar në mënyrë të qetë
ne shtepine tuaj. Ju mund të caktoni ose ndryshoni takimin tuaj të dorëzimit duke hyrë në "statusin tuaj të porosisë".
Brenda Tiranës,transporti është falas.