Smart

Ibiza + V32

Dhome gjumi e kompletuar

659€
Karakteristikat: SUPER OFERTË❗ Dhoma e gjumit SMART vetëm 6️⃣5️⃣9️⃣ €uro❗DYSHEKU DHE ZGARA DHURATË  Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) 2-Komoja cm 90 x 46 x 80h 3-Pasqyra cm 85 x 65 4- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h 5-Krevati ????cm. 160 x 190 6-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)  7-Dysheku 160x190 (150 €uro)   KUJDES ! Në cmim nuk përfshihen : Dy kapakët pasqyrë (150€uro) Transporti ..
 • Ex Tax: 659€
 • Kodi: A091
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: Ibiza + V32

Dimensionet:

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2022-02-07

  MORE INFORMATION
  CMIMI PËRFSHIN Dollapin cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) Komone cm 90 x 46 x 80h Pasqyren cm 85 x 65 Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h Krevati cm. 160 x 190 Zgara e drurit 160x190 (45 €uro) DHURATE dhe Dysheku 160x190 (150 €uro) DHURATE
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Aprovim i kësteve në 7 minuta

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës