TAVOLINA & KARRIGE

Rishiko kërkimin

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)

Tavoline & karrige

Set ngrenieje..

rating

350€

Ex Tax: 350€

Karakteristika:  OFERTË PËR ‘SETIN E NGRËNIES’ . TAVOLINË me kembeza te holla+ 6 KARRIGE. Dimensionet 140x80 cm me hapje 40 cm. Me detajet e saj te mrekullueshme dhe dizanjin e saj te kendshem, tavolinat tona te ngrenies mbushin cdo shtepi me nje ndjenje te kujdesit dhe te cilesise,pasi kujtimet me te bukura behen kur mbidhemi rreth tryezes. Mundesi blerje me keste dhe aprovmi i tyre vetem per 7 minuta. Ne cmim nuk perfshihet transporti..
Më shumë

Ngjyrat: E bardhe..

Dimensionet:

Tavoline & Karrige

Tavolinë ngrenie..

rating

400€

Ex Tax: 400€

Karakteristika: OFERTË PËR ‘SETIN E NGRËNIES’ . TAVOLINË me kembeza te trasha+ 6 KARRIGE. Dimensionet 140x80 cm me hapje 40 cm. Me detajet e saj te mrekullueshme dhe dizanjin e saj te kendshem, tavolinat tona te ngrenies mbushin cdo shtepi me nje ndjenje te kujdesit dhe te cilesise,pasi kujtimet me te bukura behen kur mbidhemi rreth tryezes. Mundesi blerje me keste dhe aprovmi i tyre vetem per 7 minuta. Ne cmim nuk perfshihet transporti...
Më shumë

Ngjyrat: Kafe..

Dimensionet: 140x80

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Tavolina & Karrige

Tavoline & Karrige

Tavoline me hapje..

rating

400€

Ex Tax: 400€

Karakteristika: OFERTË PËR ‘SETIN E NGRËNIES’ . TAVOLINË me kembeza te trasha + 6 KARRIGE. Dimensionet 140x80 cm me hapje 40 cm. Me detajet e saj te mrekullueshme dhe dizanjin e saj te kendshem, tavolinat tona te ngrenies mbushin cdo shtepi me nje ndjenje te kujdesit dhe te cilesise,pasi kujtimet me te bukura behen kur mbidhemi rreth tryezes. Mundesi blerje me keste dhe aprovmi i tyre vetem per 7 minuta. Ne cmim nuk perfshihet transporti...
Më shumë

Ngjyrat: E zeze, Pana..

Dimensionet: 140x80

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Tavolina & Karrige

Tavoline & Karrige

Tavolinë ngrenie..

rating

350€

Ex Tax: 350€

Karakteristika: OFERTË PËR ‘SETIN E NGRËNIES’ . TAVOLINË me kembeza te holla+ 6 KARRIGE. Dimensionet 140x80 cm me hapje 40 cm. Me detajet e saj te mrekullueshme dhe dizanjin e saj te kendshem, tavolinat tona te ngrenies mbushin cdo shtepi me nje ndjenje te kujdesit dhe te cilesise,pasi kujtimet me te bukura behen kur mbidhemi rreth tryezes. Mundesi blerje me keste dhe aprovmi i tyre vetem per 7 minuta. Ne cmim nuk perfshihet transporti...
Më shumë

Ngjyrat: Pana, Gri..

Dimensionet: 140x80

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Tavolina & Karrige

Tavoline & karrige

Set ngrenieje..

rating

350€

Ex Tax: 350€

Karakteristika:  OFERTË PËR ‘SETIN E NGRËNIES’ . TAVOLINË me kembeza te holla+ 6 KARRIGE. Dimensionet 140x80 cm me hapje 40 cm. Me detajet e saj te mrekullueshme dhe dizanjin e saj te kendshem, tavolinat tona te ngrenies mbushin cdo shtepi me nje ndjenje te kujdesit dhe te cilesise,pasi kujtimet me te bukura behen kur mbidhemi rreth tryezes. Mundesi blerje me keste dhe aprovmi i tyre vetem per 7 minuta. Ne cmim nuk perfshihet transporti...
Më shumë

Ngjyrat: E zeze..

Dimensionet:

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)