SIA

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)

SIA

Kuzhine e Kompletuar..

rating

899€

Ex Tax: 899€

Karakteristika: Kuzhina SIA bëhet e juaja për vetëm "899€uro".  E mirëorganizuar dhe moderne, kuzhina "SIA" i përfshin të GJITHA :Kuzhina 1.95 metra, aspiratori Hink, lavapjata me 2 gropa të thella, furra inkaso, pjanurë xhami (me prekje). Vjen me larmishmeri ngjyrash.  Aprovim i kësteve në 10 minuta. *KUJDES! Në cmim nuk perfshihet montimi dhe transporti...
Më shumë

Ngjyrat: Beto..

Dimensionet: Padova

SIA

Kuzhine e Kompletuar..

rating

899€

Ex Tax: 899€

Karakteristika: Kuzhina SIA bëhet e juaja për vetëm "899€uro".  E mirëorganizuar dhe moderne, kuzhina "SIA" i përfshin të GJITHA :Kuzhina 1.95 metra, aspiratori Hink, lavapjata me 2 gropa të thella, furra inkaso, pjanurë xhami (me prekje). Vjen me larmishmeri ngjyrash.  Aprovim i kësteve në 10 minuta. *KUJDES! Në cmim nuk perfshihet montimi dhe transporti...
Më shumë

Ngjyrat: Beto..

Dimensionet: BETO

SIA

Kuzhine e Kompletuar..

rating

899€

Ex Tax: 899€

Karakteristika: Kuzhina SIA bëhet e juaja për vetëm "899€uro".  E mirëorganizuar dhe moderne, kuzhina "SIA" i përfshin të GJITHA :Kuzhina 1.95 metra, aspiratori Hink, lavapjata me 2 gropa të thella, furra inkaso, pjanurë xhami (me prekje). Vjen me larmishmeri ngjyrash.  Aprovim i kësteve në 10 minuta. *KUJDES! Në cmim nuk perfshihet montimi dhe transporti...
Më shumë

Ngjyrat: Beto..

Dimensionet: Palmira

SIA

Kuzhine e Kompletuar..

rating

899€

Ex Tax: 899€

Karakteristika: Kuzhina SIA bëhet e juaja për vetëm "899€uro".  E mirëorganizuar dhe moderne, kuzhina "SIA" i përfshin të GJITHA :Kuzhina 1.95 metra, aspiratori Hink, lavapjata me 2 gropa të thella, furra inkaso, pjanurë xhami (me prekje). Vjen me larmishmeri ngjyrash.  Aprovim i kësteve në 10 minuta. *KUJDES! Në cmim nuk perfshihet montimi dhe transporti...
Më shumë

Ngjyrat: Beto..

Dimensionet: E bardhe

SIA

Kuzhine e Kompletuar..

rating

899€

Ex Tax: 899€

Karakteristika: Kuzhina SIA bëhet e juaja për vetëm "899€uro".  E mirëorganizuar dhe moderne, kuzhina "SIA" i përfshin të GJITHA :Kuzhina 1.95 metra, aspiratori Hink, lavapjata me 2 gropa të thella, furra inkaso, pjanurë xhami (me prekje). Vjen me larmishmeri ngjyrash.  Aprovim i kësteve në 10 minuta. *KUJDES! Në cmim nuk perfshihet montimi dhe transporti...
Më shumë

Ngjyrat: Beto..

Dimensionet: Kapucino

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)