Kuzhina Standarte

Rishiko kërkimin

Shfaqur 1 deri 8 nga 8 (1 Faqe)

Gloria

Kuzhine e Kompletuar..

rating

929€

Ex Tax: 929€

Karakteristika:  Kuzhina GLORIA bëhet e juaja për vetëm "929€uro". Aprovim i kësteve në 7 minuta. E mirëorganizuar, moderne dhe me doreza INKASO, kuzhina "GLORIA" përfshin të GJITHA :kuzhina 2.6 metra, frigoriferi, Aspiratori Hink, lavapjata me 2 gropa të thella, furra inkaso, pjanurë xhami (me prekje) dhe montimi gratis ne te gjithe Shqiperine. Ne cmim nuk pefshihet transporti ne rrethe..
Më shumë

Ngjyrat: Beto..

Dimensionet:

Gloria

Kuzhine e Kompletuar..

rating

929€

Ex Tax: 929€

Karakteristika: Kuzhina GLORIA bëhet e juaja për vetëm "929€uro". Aprovim i kësteve në 7 minuta. E mirëorganizuar, moderne dhe me doreza INKASO, kuzhina "GLORIA" përfshin të GJITHA :kuzhina 2.6 metra, frigoriferi, Aspiratori Hink, lavapjata me 2 gropa të thella, furra inkaso, pjanurë xhami (me prekje) dhe montimi gratis ne te gjithe Shqiperine. Ne cmim nuk pefshihet transporti ne rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Padova..

Dimensionet: 3.2 m

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Kuzhina Standarte

Kuzhina Standarte 3.2 m

Kuzhine e Kompletuar..

rating

969€

Ex Tax: 969€

Karakteristika: KUZHINA STANDARTE 3.2 metra E KOMPLETUAR ME TË GJITHA 949 Euro. Në cmim përfshihen: Kuzhina 3.2 metër, frigoriferi, aspiratori inkaso, lavapjata me 2 gropa të thella, soba + pianurë dhe montimi falas ne te gjithe Shqiperine.Ju mund të përdorni elemente bashkëkohore të dizanjit në kuzhinën tuaj,duke mbajtur ende stilin tuaj të cilësisë së mirë.Kuzhinat tona ngjallin një ndjenjë të ngrohtë mesdetare.Në cmim nuk është i përfshirë transporti në rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Palmira..

Dimensionet: 3.2 meter

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Kuzhina Standarte

Kuzhina Standarte 3.2 m

Kuzhine e Kompletuar..

rating

969€

Ex Tax: 969€

Karakteristika: KUZHINA STANDARTE 3.2 metra E KOMPLETUAR ME TË GJITHA 949Euro. Në cmim përfshihen: Kuzhina 3.2 metër, frigoriferi, aspiratori inkaso, lavapjata me 2 gropa të thella, soba + pianurë dhe montimi falas ne te gjithe Shqiperine.Ju mund të përdorni elemente bashkëkohore të dizanjit në kuzhinën tuaj,duke mbajtur ende stilin tuaj të cilësisë së mirë.Kuzhinat tona ngjallin një ndjenjë të ngrohtë mesdetare.Në cmim nuk është i përfshirë transporti në rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Kapucino..

Dimensionet: 3.2 m

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Kuzhina Standarte

Kuzhina Standarte 3.2 m

Kuzhine e Kompletuar..

rating

969€

Ex Tax: 969€

Karakteristika: KUZHINA STANDARTE 3.2 metra E KOMPLETUAR ME TË GJITHA 949 Euro. Në cmim përfshihen: Kuzhina 3.2 metër, frigoriferi, aspiratori inkaso, lavapjata me 2 gropa të thella, soba + pianurë dhe montimi falas ne te gjithe Shqiperine.Ju mund të përdorni elemente bashkëkohore të dizanjit në kuzhinën tuaj,duke mbajtur ende stilin tuaj të cilësisë së mirë.Kuzhinat tona ngjallin një ndjenjë të ngrohtë mesdetare.Në cmim nuk është i përfshirë transporti në rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: D23..

Dimensionet: 3.2 meter

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Kuzhina Standarte

Kuzhine standarte 2.6 m

Kuzhine e Kompletuar..

rating

929€

Ex Tax: 929€

Karakteristika: KUZHINA STANDARTE 2.6 Metra për vetëm "929€uro". Aprovim i kësteve në 7 minuta. Të përfshira në çmim : kuzhina 2.6 metra, frigoriferi, aspiratori hink, lavapjata me 2 gropa te thella, pjanurë xhami (me prekje), furra inkaso dhe montimi falas ne te gjithe Shqiperine. Kuzhinë e dizenjuar rreth efikasitetit dhe qëndrueshmërisë, moderne, me stil minimalist, një kuzhinë bashkëkohore me një elegancë apsolute. Ne cmim nuk perfshihet transporti ne rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Kapucino..

Dimensionet: 2.6 meter

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Kuzhina Standarte

Kuzhine standarte 2.6 m

Kuzhine e Kompletuar..

rating

929€

Ex Tax: 929€

Karakteristika: KUZHINA STANDARTE 2.6 Metra për vetëm "929€uro". Aprovim i kësteve në 7 minuta. Të përfshira në çmim : kuzhina 2.6 metra, frigoriferi, aspiratori hink, lavapjata me 2 gropa te thella, pjanurë xhami (me prekje), furra inkaso dhe montimi falas ne te gjithe Shqiperine. Kuzhinë e dizenjuar rreth efikasitetit dhe qëndrueshmërisë, moderne, me stil minimalist, një kuzhinë bashkëkohore me një elegancë apsolute. Ne cmim nuk perfshihet transporti ne rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Palmia..

Dimensionet: 2.6 m

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Kuzhina Standarte

Kuzhine standarte 2.6 m

Kuzhine e Kompletuar..

rating

929€

Ex Tax: 929€

Karakteristika: KUZHINA STANDARTE 2.6 Metra për vetëm "929€uro". Aprovim i kësteve në 7 minuta. Të përfshira në çmim : kuzhina 2.6 metra, frigoriferi, aspiratori hink, lavapjata me 2 gropa te thella, pjanurë xhami (me prekje), furra inkaso dhe montimi falas ne te gjithe Shqiperine. Kuzhinë e dizenjuar rreth efikasitetit dhe qëndrueshmërisë, moderne, me stil minimalist, një kuzhinë bashkëkohore me një elegancë apsolute. Ne cmim nuk perfshihet transporti ne rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: R66..

Dimensionet:

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Kuzhina Standarte

Shfaqur 1 deri 8 nga 8 (1 Faqe)