Të gjitha

Shfaqur 1 deri 7 nga 7 (1 Faqe)

Eva

Krevat dopio me kontenjer..

rating

219€

Ex Tax: 219€

Karakteristika:  Krevati martesor "EVA" me dimensionet në cm 160X190 vetëm për 219 €uro. Ose dimensionet në cm 180 x 200 vetëm për 275 €uro.Të përfshira në çmim jane: krevati cm. 160 X 190 ose cm.180 x 200 i gjithi me TAPICERI, zgara në cm.160 x 190 ose në cm 180 x 200, magazinimi përfshin nje zgarë ortopedike me anësore dhe bazat dyfish të përforcuara, nën të cilën ekziston një "dollap" i madh dhe i sigurt poshtë krevatit tuaj. Mjafton të ngresh zgarën dhe forca e pistonit e bën shumë të lehtë ngritjen dhe uljen, montimi "GRATIS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: dysheku aloevera 160x190 (+150 €uro) ose 180x200 (+170€uro) dhe transpoti ne rrethe. Mundesi blerjesh me keste në 7 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 4..

Dimensionet:

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Krevate

Eva

Krevat dopio me kontenjer..

rating

219€

Ex Tax: 219€

Karakteristika: Krevati martesor "EVA" me dimensionet në cm 160X190 vetëm për 219€uro. Ose dimensionet në cm 180 x 200 vetëm për 275 €uro.Të përfshira në çmim jane: krevati cm. 160 X 190 ose cm.180 x 200 i gjithi me TAPICERI, zgara në cm.160 x 190 ose në cm 180 x 200, magazinimi përfshin nje zgarë ortopedike me anësore dhe bazat dyfish të përforcuara, nën të cilën ekziston një "dollap" i madh dhe i sigurt poshtë krevatit tuaj. Mjafton të ngresh zgarën dhe forca e pistonit e bën shumë të lehtë ngritjen dhe uljen, montimi "GRATIS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: dysheku aloevera 160x190 (+150 €uro) ose 180x200 (+170€uro) dhe transpoti ne rrethe. Mundesi blerjesh me keste në 7 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 11..

Dimensionet: 160x190 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Krevate

Eva

Krevat dopio me kontenjer..

rating

219€

Ex Tax: 219€

Karakteristika:  Krevati martesor "EVA" me dimensionet në cm 160X190 vetëm për 219 Euro Ose dimensionet në cm 180 x 200 vetëm për 275 €uro.Të përfshira në çmim jane: krevati cm. 160 X 190 ose cm.180 x 200 i gjithi me TAPICERI, zgara në cm.160 x 190 ose në cm 180 x 200, magazinimi përfshin nje zgarë ortopedike me anësore dhe bazat dyfish të përforcuara, nën të cilën ekziston një "dollap" i madh dhe i sigurt poshtë krevatit tuaj. Mjafton të ngresh zgarën dhe forca e pistonit e bën shumë të lehtë ngritjen dhe uljen, montimi "GRATIS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: dysheku aloevera 160x190 (+150 €uro) ose 180x200 (+170€uro) dhe transpoti ne rrethe. Mundesi blerjesh me keste në 7 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 4..

Dimensionet: 160x190

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Krevate

Eva

Krevat dopio me kontenjer..

rating

219€

Ex Tax: 219€

Karakteristika: Krevati martesor "EVA" me dimensionet në cm 160X190 vetëm për 219 €uro. Ose dimensionet në cm 180 x 200 vetëm për 275 €uro.Të përfshira në çmim jane: krevati cm. 160 X 190 ose cm.180 x 200 i gjithi me TAPICERI, zgara në cm.160 x 190 ose në cm 180 x 200, magazinimi përfshin nje zgarë ortopedike me anësore dhe bazat dyfish të përforcuara, nën të cilën ekziston një "dollap" i madh dhe i sigurt poshtë krevatit tuaj. Mjafton të ngresh zgarën dhe forca e pistonit e bën shumë të lehtë ngritjen dhe uljen, montimi "GRATIS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: dysheku aloevera 160x190 (+150 €uro) ose 180x200 (+170€uro) dhe transpoti ne rrethe. Mundesi blerjesh me keste në 7 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 11..

Dimensionet: 160x190 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Krevate

Eva

Krevat dopio me kontenjer..

rating

219€

Ex Tax: 219€

Karakteristika: Krevati martesor "EVA" me dimensionet në cm 160X190 vetëm për 219 €uro. Ose dimensionet në cm 180 x 200 vetëm për 275 €uro.Të përfshira në çmim jane: krevati cm. 160 X 190 ose cm.180 x 200 i gjithi me TAPICERI, zgara në cm.160 x 190 ose në cm 180 x 200, magazinimi përfshin nje zgarë ortopedike me anësore dhe bazat dyfish të përforcuara, nën të cilën ekziston një "dollap" i madh dhe i sigurt poshtë krevatit tuaj. Mjafton të ngresh zgarën dhe forca e pistonit e bën shumë të lehtë ngritjen dhe uljen, montimi "GRATIS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: dysheku aloevera 160x190 (+150 €uro) ose 180x200 (+170€uro) dhe transpoti ne rrethe. Mundesi blerjesh me keste në 7 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: MDV17..

Dimensionet: 160x190 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Krevate

Eva

Krevat dopio me kontenjer..

rating

219€

Ex Tax: 219€

Karakteristika:  Krevati martesor "EVA" me dimensionet në cm 160X190 vetëm për 219 €uro. Ose dimensionet në cm 180 x 200 vetëm për 275 €uro.Të përfshira në çmim jane: krevati cm. 160 X 190 ose cm.180 x 200 i gjithi me TAPICERI, zgara në cm.160 x 190 ose në cm 180 x 200, magazinimi përfshin nje zgarë ortopedike me anësore dhe bazat dyfish të përforcuara, nën të cilën ekziston një "dollap" i madh dhe i sigurt poshtë krevatit tuaj. Mjafton të ngresh zgarën dhe forca e pistonit e bën shumë të lehtë ngritjen dhe uljen, montimi "GRATIS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: dysheku aloevera 160x190 (+150 €uro) ose 180x200 (+170€uro) dhe transpoti ne rrethe. Mundesi blerjesh me keste në 7 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: RIO 5..

Dimensionet: 160x190 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Krevate

Eva

Krevat dopio me kontenjer..

rating

219€

Ex Tax: 219€

Karakteristika:  Krevati martesor "EVA" me dimensionet në cm 160X190 vetëm për 219 €uro. Ose dimensionet në cm 180 x 200 vetëm për 275 €uro.Të përfshira në çmim jane: krevati cm. 160 X 190 ose cm.180 x 200 i gjithi me TAPICERI, zgara në cm.160 x 190 ose në cm 180 x 200, magazinimi përfshin nje zgarë ortopedike me anësore dhe bazat dyfish të përforcuara, nën të cilën ekziston një "dollap" i madh dhe i sigurt poshtë krevatit tuaj. Mjafton të ngresh zgarën dhe forca e pistonit e bën shumë të lehtë ngritjen dhe uljen, montimi "GRATIS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: dysheku aloevera 160x190 (+150 €uro) ose 180x200 (+170€uro) dhe transpoti ne rrethe. Mundesi blerjesh me keste në 7 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 5..

Dimensionet: 160x190 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Krevate

Shfaqur 1 deri 7 nga 7 (1 Faqe)