Xhulia

Shfaqur 1 deri 1 nga 1 (1 Faqe)

Xhulia

Soxhorno..

rating

259€

Ex Tax: 259€

Karakteristika: Super Ofertë për Soxhornot. Me dimensione të përshtatshme për të gjitha ambjentet tuaja soxhornot vijnë me super ofertë  259 €uro. Dimensionet : 200x220.Një ndër funksionet e soxhornos Xhulia,është për t’iu mundësuar ju arritjen e cilësisë dekorative të shtëpisë tuaj duke përdorur një njësi të montuar në mur, e cila krijon një pamje elegante dhe siguron më shumë elemente funksionale dhe dekorative. Në çmim nuk përfshihen: transporti dhe montimi....
Më shumë

Ngjyrat: E bardhe me anesore ngjyre druri..

Dimensionet: cm 200x220

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Xhulia

Shfaqur 1 deri 1 nga 1 (1 Faqe)