Open

Shfaqur 1 deri 1 nga 1 (1 Faqe)

Open

Soxhorno..

rating

219€

Ex Tax: 219€

Karakteristika:  Super Ofertë për Soxhornot. Me dimensione të përshtatshme për të gjitha ambjentet tuaja soxhornot vijnë me super ofertë  219 €uro. Dimensionet : 200x220.Një ndër funksionet e soxhornos Marte,është për t’iu mundësuar ju,arritjen e cilësisë dekorative të shtëpisë tuaj duke përdorur një njësi të montuar në mur, e cila krijon një pamje elegante dhe siguron më shumë elemente funksionale dhe dekorative. Në çmim nuk përfshihen: transporti dhe montimi...
Më shumë

Ngjyrat: ..

Dimensionet: 200x220 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Open

Shfaqur 1 deri 1 nga 1 (1 Faqe)