Të gjitha

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)

Marte

Soxhorno..

rating

259€

Ex Tax: 259€

Karakteristika: Super Ofertë për Soxhornot. Me dimensione të përshtatshme për të gjitha ambjentet tuaja soxhornot vijnë me super ofertë  259 €uro. Dimensionet : 200x220.Një ndër funksionet e soxhornos Marte,është për t’iu mundësuar ju,arritjen e cilësisë dekorative të shtëpisë tuaj duke përdorur një njësi të montuar në mur, e cila krijon një pamje elegante dhe siguron më shumë elemente funksionale dhe dekorative. Në çmim nuk përfshihen: transporti dhe montimi...
Më shumë

Ngjyrat: Flora,Wenge..

Dimensionet: 200x220 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Marte

Open

Soxhorno..

rating

259€

Ex Tax: 259€

Karakteristika:  Super Ofertë për Soxhornot. Me dimensione të përshtatshme për të gjitha ambjentet tuaja soxhornot vijnë me super ofertë  259 €uro. Dimensionet : 220x220.Një ndër funksionet e soxhornos  Open është për t’iu mundësuar ju,arritjen e cilësisë dekorative të shtëpisë tuaj duke përdorur një njësi të montuar në mur, e cila krijon një pamje elegante dhe siguron më shumë elemente funksionale dhe dekorative. Në çmim nuk përfshihen: transporti dhe montimi...
Më shumë

Ngjyrat: ..

Dimensionet: 200x220 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Open

Xhulia

Soxhorno..

rating

259€

Ex Tax: 259€

Karakteristika: Super Ofertë për Soxhornot. Me dimensione të përshtatshme për të gjitha ambjentet tuaja soxhornot vijnë me super ofertë  259 €uro. Dimensionet : 200x220.Një ndër funksionet e soxhornos Xhulia,është për t’iu mundësuar ju arritjen e cilësisë dekorative të shtëpisë tuaj duke përdorur një njësi të montuar në mur, e cila krijon një pamje elegante dhe siguron më shumë elemente funksionale dhe dekorative. Në çmim nuk përfshihen: transporti dhe montimi....
Më shumë

Ngjyrat: E bardhe me anesore ngjyre druri..

Dimensionet: cm 200x220

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Xhulia

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)