Të gjitha

Shfaqur 1 deri 9 nga 44 (5 Faqe)

Anna 1

Dhomë Gjumi E Kompletuar..

rating

869€

Ex Tax: 869€

Karakteristika: Dhomë gjumi "ANNA1"  për vetëm 8️⃣6️⃣9️⃣€uroTë përfshira në çmim : 1- Dollapi cm 270 x 250h me 2 kapakë të mëdhenj SKOREVEL (rrëshqitës) me thithje nga të gjitha anët. 2- Krevati cm. 160 x 190 i gjithi me TAPICERI i ka bazat dhe anësoret dyfish të përforcuara me Magazinim, që funksionon si "dollap" i madh dhe i sigurt, poshtë krevatit tuaj. Mjaft të ngresh zgarën dhe forca e pistonit e bën shumë të lehtë ngritjen dhe uljen.3- Komoja 90 x 46 x 80h 4- Pasqyra 85 x 65 (cm) 5- Komedina 2 cope 50 x 36 x 40h KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen1-Zgara e hekurit dyfish e përforcuar 160X190 (75 Euro)2-Dysheku 160X190 (150 Euro)3-Transporti nëpër rrethePorosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim i kësteve në 10  minuta!..
Më shumë

Ngjyrat: Palmira,Panja me Viza..

Dimensionet: 270x250h

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Ana

Anna 2

Dhomë Gjumi E Kompletuar..

rating

919€

Ex Tax: 919€

Karakteristika: Dhomë gjumi "Anna2" për vetëm  9️⃣1️⃣9️⃣ €uro.Të përfshira në çmim : 1- Dollapi cm 270 x 250h me 2 kapakë të mëdhenj SKOREVEL (rrëshqitës) me thithje nga të gjitha anët. 2- Krevati cm. 160 x 190 i gjithi me TAPICERI i ka bazat dhe anësoret dyfish të përforcuara me Magazinim, që funksionon si "dollap" i madh dhe i sigurt, poshtë krevatit tuaj. Mjaft të ngresh zgarën dhe forca e pistonit e bën shumë të lehtë ngritjen dhe uljen.3- Komoja 90 x 46 x 80h 4- Pasqyra 85 x 65 (cm) 5- Komedina 2 cope 50 x 36 x 40h KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen1-Zgara e hekurit dyfish e përforcuar 160X190 (75 Euro)2-Dysheku 160X190 (150 Euro)3-Kapaket pasqyre (150 Euro ) 4-Transporti nëpër rrethePorosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim i kësteve në 10 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: Tortana,Pana..

Dimensionet: 270x63.3x245h

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Ana

Maria

Dhome Gjumi e Kompletuar..

rating

639€

Ex Tax: 639€

Karakteristika: SUPER OFERTË për dhomën e gjumit MARIA,  Për vetëm 6️⃣3️⃣9️⃣ €uro!Të përfshira në çmim:1- Dollapi cm. 270 x 52 x 240h (6 kanata)2- Komoja cm 90 x 46 x 80h.3- Pasqyra cm 85 x 65.4- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h.5- Krevati ????cm. 160 x 190 KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen:1-⛔️ Zgara e drurit 160x190 (55 €uro) 2-⛔️ Dysheku 160x190 (150 €uro)3-⛔️ Dy kapakët pasqyrë (150€uro)4-⛔️ Transporti nëpër rrethe..
Më shumë

Ngjyrat: D23..

Dimensionet:

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Maria

Venecia

Dhomë gjumi e kompletuar..

rating

569€

Ex Tax: 569€

Karakteristika: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit VENECIA. Bëhet e juaja për vetëm 569 €uro. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190 . Në cmim nuk përfshihen : zgara e drurit 160x190 (55 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro), dy kapaket pasqyre  (150 €uro) dhe transporti nëpër rrethe..
Më shumë

Ngjyrat: Karmen..

Dimensionet: 240x52x240h

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

LEA

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

489€

Ex Tax: 489€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA  për vetëm 4️⃣8️⃣9️⃣€uro. Ideale për ambiente të vogla .Dhoma e gjumit përfshin 1-Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm3-2 Komedinat 50x36x40h4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË.KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen:1- Dy kapakët pasqyrë (150€uro)2-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)3-Dysheku 160x190 (150 €uro)4-Transporti nëpër rrethePorosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim vetëm në 10 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: V32..

Dimensionet:

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

489€

Ex Tax: 489€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA  për vetëm 4️⃣8️⃣9️⃣€uro. Ideale për ambiente të vogla .Dhoma e gjumit përfshin 1-Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm3-2 Komedinat 50x36x40h4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË.KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen:1- Dy kapakët pasqyrë (150€uro)2-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)3-Dysheku 160x190 (150 €uro)4-Transporti nëpër rrethePorosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim vetëm në 10 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: V32..

Dimensionet:

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

489€

Ex Tax: 489€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA  për vetëm 4️⃣8️⃣9️⃣€uro. Ideale për ambiente të vogla .Dhoma e gjumit përfshin 1-Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm3-2 Komedinat 50x36x40h4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË.KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen:1- Dy kapakët pasqyrë (150€uro)2-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)3-Dysheku 160x190 (150 €uro)4-Transporti nëpër rrethePorosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim vetëm në 10 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza..

Dimensionet:

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

489€

Ex Tax: 489€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA  për vetëm 4️⃣8️⃣9️⃣€uro. Ideale për ambiente të vogla .Dhoma e gjumit përfshin 1-Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm3-2 Komedinat 50x36x40h4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË.KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen:1- Dy kapakët pasqyrë (150€uro)2-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)3-Dysheku 160x190 (150 €uro)4-Transporti nëpër rrethePorosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim vetëm në 10 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza..

Dimensionet:

Dona

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

609€

Ex Tax: 609€

Karakteristika: Dhoma e gjumit DONA për vetëm 6️⃣0️⃣9️⃣ €uro. Ju do të përfitoni:1-Dollapin 240x52x240h me 6 kanata, 2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm 3-2 Komedinat 50x36x40h 4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm Kujdes në cmim nuk përfshihet : 1- Dy kapakët pasqyrë (150 €uro). 2- Dysheku Aloe Vera 160x190 cm(150 €uro) 3- Zgara e drurit 160x190 cm(55€uro) 4- Transporti nëpër rrethe Porosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim i kësteve në 10 minuta..
Më shumë

Ngjyrat: D23,Antracid..

Dimensionet:

Shfaqur 1 deri 9 nga 44 (5 Faqe)