Dhome Gjumi e Kompletuar

Rishiko kërkimin


Shfaqur 1 deri 9 nga 42 (5 Faqe)

Maria

Dhome Gjumi e Kompletuar..

rating

639€

Ex Tax: 639€

Karakteristika: SUPER OFERTË për dhomën e gjumit MARIA,  Për vetëm 6️⃣3️⃣9️⃣ €uro!Të përfshira në çmim:1- Dollapi cm. 270 x 52 x 240h (6 kanata)2- Komoja cm 90 x 46 x 80h.3- Pasqyra cm 85 x 65.4- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h.5- Krevati ????cm. 160 x 190 KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen:1-⛔️ Zgara e drurit 160x190 (55 €uro) 2-⛔️ Dysheku 160x190 (150 €uro)3-⛔️ Dy kapakët pasqyrë (150€uro)4-⛔️ Transporti nëpër rrethe..
Më shumë

Ngjyrat: D23..

Dimensionet:

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Maria

Venecia

Dhomë gjumi e kompletuar..

rating

569€

Ex Tax: 569€

Karakteristika: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit VENECIA. Bëhet e juaja për vetëm 569 €uro. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190 . Në cmim nuk përfshihen : zgara e drurit 160x190 (55 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro), dy kapaket pasqyre  (150 €uro) dhe transporti nëpër rrethe..
Më shumë

Ngjyrat: Karmen..

Dimensionet: 240x52x240h

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

LEA

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

489€

Ex Tax: 489€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA  për vetëm 4️⃣8️⃣9️⃣€uro. Ideale për ambiente të vogla .Dhoma e gjumit përfshin 1-Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm3-2 Komedinat 50x36x40h4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË.KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen:1- Dy kapakët pasqyrë (150€uro)2-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)3-Dysheku 160x190 (150 €uro)4-Transporti nëpër rrethePorosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim vetëm në 10 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza..

Dimensionet:

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

489€

Ex Tax: 489€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA  për vetëm 4️⃣8️⃣9️⃣€uro. Ideale për ambiente të vogla .Dhoma e gjumit përfshin 1-Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm3-2 Komedinat 50x36x40h4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË.KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen:1- Dy kapakët pasqyrë (150€uro)2-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)3-Dysheku 160x190 (150 €uro)4-Transporti nëpër rrethePorosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim vetëm në 10 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza..

Dimensionet:

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

489€

Ex Tax: 489€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA  për vetëm 4️⃣8️⃣9️⃣€uro. Ideale për ambiente të vogla .Dhoma e gjumit përfshin 1-Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm3-2 Komedinat 50x36x40h4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË.KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen:1- Dy kapakët pasqyrë (150€uro)2-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)3-Dysheku 160x190 (150 €uro)4-Transporti nëpër rrethePorosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim vetëm në 10 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: V32..

Dimensionet:

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

489€

Ex Tax: 489€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA  për vetëm 4️⃣8️⃣9️⃣€uro. Ideale për ambiente të vogla .Dhoma e gjumit përfshin 1-Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm3-2 Komedinat 50x36x40h4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË.KUJDES ❌ Në çmim nuk përfshihen:1- Dy kapakët pasqyrë (150€uro)2-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)3-Dysheku 160x190 (150 €uro)4-Transporti nëpër rrethePorosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim vetëm në 10 minuta...
Më shumë

Ngjyrat: V32..

Dimensionet:

Dona

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

609€

Ex Tax: 609€

Karakteristika: Dhoma e gjumit DONA për vetëm 6️⃣0️⃣9️⃣ €uro. Ju do të përfitoni:1-Dollapin 240x52x240h me 6 kanata, 2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm 3-2 Komedinat 50x36x40h 4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm Kujdes në cmim nuk përfshihet : 1- Dy kapakët pasqyrë (150 €uro). 2- Dysheku Aloe Vera 160x190 cm(150 €uro) 3- Zgara e drurit 160x190 cm(55€uro) 4- Transporti nëpër rrethe Porosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim i kësteve në 10 minuta..
Më shumë

Ngjyrat: D23,Antracid..

Dimensionet:

Dona

Dhomë gjumi e kompletuar..

rating

609€

Ex Tax: 609€

Karakteristika: Dhoma e gjumit DONA për vetëm 6️⃣0️⃣9️⃣ €uro. Ju do të përfitoni:1-Dollapin 240x52x240h me 6 kanata, 2-Komonë 90x46x80h me pasqyrë 85x65 cm 3-2 Komedinat 50x36x40h 4-Kornizën e Krevatit 160x190 cm Kujdes në cmim nuk përfshihet : 1- Dy kapakët pasqyrë (150 €uro). 2- Dysheku Aloe Vera 160x190 cm(150 €uro) 3- Zgara e drurit 160x190 cm(55€uro) 4- Transporti nëpër rrethe Porosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona.Aprovim i kësteve në 10 minuta..
Më shumë

Ngjyrat: Antracid ,D23..

Dimensionet: 240x52x240h

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

LEA

Livia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

679€

Ex Tax: 679€

Karakteristika:  SUPER OFERTE! Dhoma e gjumit "LIVIA" për vetëm 6️⃣7️⃣9️⃣Euro Mundësi Blerje me këste në vetëm 10 minuta .Ndërthurje midis klasikes dhe modernesTë përfshira në cmim???? : 1.Dollapi 226x60x234 (I organizuar me dy kapakë rreshqites me thithje në cdo anë )  2.Komoja cm 90 x 46 x 80h3.Pasqyra cm 85 x 654.Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h.5.Krevati  160 x 190  cmKujdes, në cmim nuk perfshihet :1-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro) 2-Dysheku 160x190 (150 €uro)3-Transporti nëpër rrethe ..
Më shumë

Ngjyrat: D23,Antracid..

Dimensionet:

Shfaqur 1 deri 9 nga 42 (5 Faqe)