Suena

Suena

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)

Suena

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

639€

Ex Tax: 639€

Karakteristika: SUPER OFERTË për dhomën e gjumit SUENA. Aprovim i kësteve për 7 minuta. Të përfshira në çmim: dollapi cm. 270 x 52 x 240h (6 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190  dhe montimi "FALAS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: zgara e drurit 160x190 (55 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro), dy kapakët pasqyrë (150€uro) dhe transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Flora,Wenge..

Dimensionet:

Suena

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

639€

Ex Tax: 639€

Karakteristika: SUPER OFERTË për dhomën e gjumit SUENA. Aprovim i kësteve për 7 minuta. Të përfshira në çmim: dollapi cm. 270 x 52 x 240h (6 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190  dhe montimi "FALAS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: zgara e drurit 160x190 (55 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro) dhe transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Flora,Wenge..

Dimensionet:

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)