Bia

Shfaqur 1 deri 4 nga 4 (1 Faqe)

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

369€

Ex Tax: 369€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA.Ideale për ambiente të vogla.Aprovim i kësteve në 7minuta. Dhoma e gjumit përfshin:Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,Komonë 90x46x80h me pasqyrë  85x65 cm, 2 Komedinat 50x36x40h,Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË, MONTIMI. Ne cmim nk perfshen: Dy kapakët pasqyrë (130€uro), Zgara e drurit 160x190 (45 €uro), Dysheku 160x190 (150 €uro) dhe Transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza..

Dimensionet:

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

369€

Ex Tax: 369€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA.Ideale për ambiente të vogla.Aprovim i kësteve në 7minuta. Dhoma e gjumit përfshin: Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,Komonë 90x46x80h me pasqyrë  85x65 cm, 2 Komedinat 50x36x40h,Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË, MONTIMI. Ne cmim nk perfshen: Zgara e drurit 160x190 (45 €uro), Dysheku 160x190 (150 €uro) dhe Transporti nëpër rrethe..
Më shumë

Ngjyrat: Palmira..

Dimensionet:

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

369€

Ex Tax: 369€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA.Ideale për ambiente të vogla.Aprovim i kësteve në 7minuta. Dhoma e gjumit përfshin: Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,Komonë 90x46x80h me pasqyrë  85x65 cm, 2 Komedinat 50x36x40h,Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË, MONTIMI. Ne cmim nk perfshen: Zgara e drurit 160x190 (45 €uro), Dysheku 160x190 (150 €uro) dhe Transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza..

Dimensionet:

Bia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

369€

Ex Tax: 369€

Karakteristika: Dhoma e gjumit BIA.Ideale për ambiente të vogla.Aprovim i kësteve në 7minuta. Dhoma e gjumit përfshin:Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,Komonë 90x46x80h me pasqyrë  85x65 cm, 2 Komedinat 50x36x40h,Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË, MONTIMI. Ne cmim nk perfshen: Dy kapakët pasqyrë (130€uro), Zgara e drurit 160x190 (45 €uro), Dysheku 160x190 (150 €uro) dhe Transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Palmira..

Dimensionet:

Shfaqur 1 deri 4 nga 4 (1 Faqe)