Mia

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)

Mia

Dhome gjumi e kompletuar per femije..

rating

509€

Ex Tax: 509€

Karakteristika: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit MIA. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 180 x 52 x 230h (4 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 2 cope 90x190 cm . Në cmim nuk përfshihen : dy kapakët pasqyrë (150€uro), zgara e drurit 90x190 2 cope (100 €uro), dysheku 90x190  2 cope  (260 €uro) dhe transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Tortana..

Dimensionet:

Mia

Dhome gjumi e kompletuar per femije..

rating

509€

Ex Tax: 509€

Karakteristika: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit MIA. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 180 x 52 x 230h (4 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 2 cope 90x190 cm . Në cmim nuk përfshihen : dy kapakët pasqyrë (150€uro), zgara e drurit 90x190 2 cope (100 €uro), dysheku 90x190  2 cope  (260 €uro) dhe transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: R66..

Dimensionet:

Mia

Dhome gjumi e kompletuar per femije..

rating

509€

Ex Tax: 509€

Karakteristika: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit MIA. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 180 x 52 x 230h (4 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 2 cope 90x190 cm. Në cmim nuk përfshihen : dy kapakët pasqyrë (150€uro), zgara e drurit 90x190 2 cope (100 €uro), dysheku 90x190  2 cope  (260 €uro) dhe transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Karmen..

Dimensionet:

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)