Smart

Shfaqur 1 deri 9 nga 11 (2 Faqe)

Smart

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

659€

Ex Tax: 659€

Karakteristika: SUPER OFERTË❗ Dhoma e gjumit SMART vetëm 6️⃣5️⃣9️⃣ €uro❗DYSHEKU DHE ZGARA DHURATË  Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) 2-Komoja cm 90 x 46 x 80h 3-Pasqyra cm 85 x 65 4- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h 5-Krevati ????cm. 160 x 190 6-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)  7-Dysheku 160x190 (150 €uro)   KUJDES ! Në cmim nuk përfshihen : Dy kapakët pasqyrë (150€uro) Transporti ..
Më shumë

Ngjyrat: D23..

Dimensionet:

Smart

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

659€

Ex Tax: 659€

Karakteristika: Me ofertën e dhomes Smart ju do të përfitoni: dollapin cm. 240 x 52 x 240h (6 Kanata), komone cm 90 x 46 x 80h, pasqyren cm 85 x 65, komendina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati i cm. 160 x 190, zgare drruri 160x190 (55 €) DHURATE dhe dyshekun 160x190 (150 €) DHURATE. Ne cmim nuk perfshihet transporti ne rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Carmen..

Dimensionet:

Smart

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

659€

Ex Tax: 659€

Karakteristika: SUPER OFERTË❗ Dhoma e gjumit SMART vetëm 6️⃣5️⃣9️⃣ €uro❗DYSHEKU DHE ZGARA DHURATË  Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) 2-Komoja cm 90 x 46 x 80h 3-Pasqyra cm 85 x 65 4- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h 5-Krevati ????cm. 160 x 190 6-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)  7-Dysheku 160x190 (150 €uro)   KUJDES ! Në cmim nuk përfshihen : Dy kapakët pasqyrë (150€uro) Transporti ..
Më shumë

Ngjyrat: V32..

Dimensionet:

Smart

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

659€

Ex Tax: 659€

Karakteristika: SUPER OFERTË❗ Dhoma e gjumit SMART vetëm 6️⃣5️⃣9️⃣ €uro❗DYSHEKU DHE ZGARA DHURATË  Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) 2-Komoja cm 90 x 46 x 80h 3-Pasqyra cm 85 x 65 4- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h 5-Krevati ????cm. 160 x 190 6-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)  7-Dysheku 160x190 (150 €uro)   KUJDES ! Në cmim nuk përfshihen : Dy kapakët pasqyrë (150€uro) Transporti ..
Më shumë

Ngjyrat: E bardhe gur + Antracit..

Dimensionet: E bardhe gur + an

Smart

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

659€

Ex Tax: 659€

Karakteristika: SUPER OFERTË❗ Dhoma e gjumit SMART vetëm 6️⃣5️⃣9️⃣ €uro❗DYSHEKU DHE ZGARA DHURATË  Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) 2-Komoja cm 90 x 46 x 80h 3-Pasqyra cm 85 x 65 4- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h 5-Krevati ????cm. 160 x 190 6-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)  7-Dysheku 160x190 (150 €uro)   KUJDES ! Në cmim nuk përfshihen : Dy kapakët pasqyrë (150€uro) Transporti ..
Më shumë

Ngjyrat: V32..

Dimensionet:

Smart

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

659€

Ex Tax: 659€

Karakteristika: SUPER OFERTË❗Dhoma e gjumit SMART vetëm 6️⃣5️⃣9️⃣ €uro❗DYSHEKU DHE ZGARA DHURATË Të përshira në cmim janë :1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata)2-Komoja cm 90 x 46 x 80h3-Pasqyra cm 85 x 654- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h5-Krevati ????cm. 160 x 1906-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro) 7-Dysheku 160x190 (150 €uro)  KUJDES ! Në cmim nuk përfshihen :Dy kapakët pasqyrë (150€uro)Transporti ..
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza + Palmira..

Dimensionet:

Smart

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

659€

Ex Tax: 659€

Karakteristika: SUPER OFERTË❗ Dhoma e gjumit SMART vetëm 6️⃣5️⃣9️⃣ €uro❗DYSHEKU DHE ZGARA DHURATË  Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) 2-Komoja cm 90 x 46 x 80h 3-Pasqyra cm 85 x 65 4- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h 5-Krevati ????cm. 160 x 190 6-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)  7-Dysheku 160x190 (150 €uro)   KUJDES ! Në cmim nuk përfshihen : Dy kapakët pasqyrë (150€uro) Transporti ..
Më shumë

Ngjyrat: Carmen..

Dimensionet:

Smart

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

659€

Ex Tax: 659€

Karakteristika: SUPER OFERTË❗ Dhoma e gjumit SMART vetëm 6️⃣5️⃣9️⃣ €uro❗DYSHEKU DHE ZGARA DHURATË  Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) 2-Komoja cm 90 x 46 x 80h 3-Pasqyra cm 85 x 65 4- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h 5-Krevati ????cm. 160 x 190 6-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)  7-Dysheku 160x190 (150 €uro)   KUJDES ! Në cmim nuk përfshihen : Dy kapakët pasqyrë (150€uro) Transporti ..
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza + V32..

Dimensionet:

Smart

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

659€

Ex Tax: 659€

Karakteristika: SUPER OFERTË❗ Dhoma e gjumit SMART vetëm 6️⃣5️⃣9️⃣ €uro❗DYSHEKU DHE ZGARA DHURATË  Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) 2-Komoja cm 90 x 46 x 80h 3-Pasqyra cm 85 x 65 4- Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h 5-Krevati ????cm. 160 x 190 6-Zgara e drurit 160x190 (55 €uro)  7-Dysheku 160x190 (150 €uro)   KUJDES ! Në cmim nuk përfshihen : Dy kapakët pasqyrë (150€uro) Transporti ..
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza,Lefkas..

Dimensionet: E bardhe gur + an

Shfaqur 1 deri 9 nga 11 (2 Faqe)