Livia

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)

Livia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

579€

Ex Tax: 579€

Karakteristika: Dhoma e gjumit "LIVIA" për vetëm  579 Euro. Mundësi Blerje me këste në vetëm 7 minuta. Ndërthurje midis klasikes dhe modernes. Të përfshira në cmim: Dollapi 226x60x234 (I organizuar me dy kapakë rreshqites me thithje në cdo anë ), Komoja cm 90 x 46 x 80h, Pasqyra cm 85 x 65, Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, Krevati  160 x 190  cm, Montimi GRATIS në të gjithë SHQIPERINE. Në cmim nuk perfshihet : Zgara e drurit 160x190 (45 €uro), Dysheku 160x190 (150 €uro), Transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Palmira,Panja me viza..

Dimensionet:

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Aloe Vera

Livia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

579€

Ex Tax: 579€

Karakteristika: Dhoma e gjumit "LIVIA" për vetëm  579 Euro. Mundësi Blerje me këste në vetëm 7 minuta. Ndërthurje midis klasikes dhe modernes. Të përfshira në cmim: Dollapi 226x60x234 (I organizuar me dy kapakë rreshqites me thithje në cdo anë ), Komoja cm 90 x 46 x 80h, Pasqyra cm 85 x 65, Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, Krevati  160 x 190  cm, Montimi GRATIS në të gjithë SHQIPERINE. Në cmim nuk perfshihet : Zgara e drurit 160x190 (45 €uro), Dysheku 160x190 (150 €uro), Transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Pana,Tortana..

Dimensionet:

Livia

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

579€

Ex Tax: 579€

Karakteristika: Dhoma e gjumit "LIVIA" për vetëm  579 Euro. Mundësi Blerje me këste në vetëm 7 minuta. Ndërthurje midis klasikes dhe modernes. Të përfshira në cmim: Dollapi 226x60x234 (I organizuar me dy kapakë rreshqites me thithje në cdo anë ), Komoja cm 90 x 46 x 80h, Pasqyra cm 85 x 65, Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, Krevati  160 x 190  cm, Montimi GRATIS në të gjithë SHQIPERINE. Në cmim nuk perfshihet : Zgara e drurit 160x190 (45 €uro), Dysheku 160x190 (150 €uro), Transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: D23,Antracid..

Dimensionet:

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)