Emma
Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)

Emma

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

808€

Ex Tax: 808€

Karakteristika: Dhoma EMMA bëhet e juaja për vetëm 8️⃣0️⃣8️⃣ €uro.Dizajni elegant I shtratit luksoz i bashkuar me linjat e drejta të mobiljeve e bën këtë dhomë unike në llojin e saj.Krevati i veshur i gjithi me tapiceri me teksturë, i cili shërben gjithashtu si hapësirë magazinimi, do ti shtojë dhomës suaj ngrohtësi, rehati dhe stil.E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash.Aprovim i kësteve në 10 minuta.Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata)2-Komoja cm 90 x 46 x 80h3-Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h4-Krevati me tapiceri  cm. 160 x 190 KUJDES!❌ Në cmim nuk përfshihen : 1-Dysheku 160x190 (150€uro)2-Zgara e hekurit 160x190 (75 €uro) Aprovim i kësteve në 10 minuta.Porosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza..

Dimensionet:

Emma

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

808€

Ex Tax: 808€

Karakteristika: Dhoma EMMA bëhet e juaja për vetëm 8️⃣0️⃣8️⃣ €uro.Dizajni elegant I shtratit luksoz i bashkuar me linjat e drejta të mobiljeve e bën këtë dhomë unike në llojin e saj.Krevati i veshur i gjithi me tapiceri me teksturë, i cili shërben gjithashtu si hapësirë magazinimi, do ti shtojë dhomës suaj ngrohtësi, rehati dhe stil.E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash.Aprovim i kësteve në 10 minuta.Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata)2-Komoja cm 90 x 46 x 80h3-Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h4-Krevati me tapiceri  cm. 160 x 190 KUJDES!❌ Në cmim nuk përfshihen : 1-Dysheku 160x190 (150€uro)2-Zgara e hekurit 160x190 (75 €uro) Aprovim i kësteve në 10 minuta.Porosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: Ibiza + V32..

Dimensionet:

Emma

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

808€

Ex Tax: 808€

Karakteristika: Dhoma EMMA bëhet e juaja për vetëm 8️⃣0️⃣8️⃣ €uro.Dizajni elegant I shtratit luksoz i bashkuar me linjat e drejta të mobiljeve e bën këtë dhomë unike në llojin e saj.Krevati i veshur i gjithi me tapiceri me teksturë, i cili shërben gjithashtu si hapësirë magazinimi, do ti shtojë dhomës suaj ngrohtësi, rehati dhe stil.E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash.Aprovim i kësteve në 10 minuta.Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata)2-Komoja cm 90 x 46 x 80h3-Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h4-Krevati me tapiceri  cm. 160 x 190 KUJDES!❌ Në cmim nuk përfshihen : 1-Dysheku 160x190 (150€uro)2-Zgara e hekurit 160x190 (75 €uro) Aprovim i kësteve në 10 minuta.Porosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: D23 + Antracid..

Dimensionet:

E Re

Emma

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

808€

Ex Tax: 808€

Karakteristika: Dhoma EMMA bëhet e juaja për vetëm 8️⃣0️⃣8️⃣ €uro.Dizajni elegant I shtratit luksoz i bashkuar me linjat e drejta të mobiljeve e bën këtë dhomë unike në llojin e saj.Krevati i veshur i gjithi me tapiceri me teksturë, i cili shërben gjithashtu si hapësirë magazinimi, do ti shtojë dhomës suaj ngrohtësi, rehati dhe stil.E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash.Aprovim i kësteve në 10 minuta.Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata)2-Komoja cm 90 x 46 x 80h3-Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h4-Krevati me tapiceri  cm. 160 x 190 KUJDES!❌ Në cmim nuk përfshihen : 1-Dysheku 160x190 (150€uro)2-Zgara e hekurit 160x190 (75 €uro) Aprovim i kësteve në 10 minuta.Porosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: Palmira..

Dimensionet:

Emma

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

808€

Ex Tax: 808€

Karakteristika: Dhoma EMMA bëhet e juaja për vetëm 8️⃣0️⃣8️⃣ €uro.Dizajni elegant I shtratit luksoz i bashkuar me linjat e drejta të mobiljeve e bën këtë dhomë unike në llojin e saj.Krevati i veshur i gjithi me tapiceri me teksturë, i cili shërben gjithashtu si hapësirë magazinimi, do ti shtojë dhomës suaj ngrohtësi, rehati dhe stil.E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash.Aprovim i kësteve në 10 minuta.Të përshira në cmim janë : 1- Dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata)2-Komoja cm 90 x 46 x 80h3-Komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h4-Krevati me tapiceri  cm. 160 x 190 KUJDES!❌ Në cmim nuk përfshihen : 1-Dysheku 160x190 (150€uro)2-Zgara e hekurit 160x190 (75 €uro) Aprovim i kësteve në 10 minuta.Porosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: Carmen..

Dimensionet:

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)