Prima

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)

Prima

Dhomë gjumi e kompletuar.....

rating

389€

Ex Tax: 389€

Karakteristika: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit Prima. Bëhet e juaja për vetëm 389 €uro. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190 . Në cmim nuk përfshihen : dy kapakët pasqyrë (150€uro), zgara e drurit 160x190 (55 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro) montimi  (50 €uro) dhe transporti..
Më shumë

Ngjyrat: D23..

Dimensionet: 240X52X240h

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

VENIS

Prima

Dhome gjumi e kompletuar..

rating

389€

Ex Tax: 389€

Karakteristika: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit Prima. Bëhet e juaja për vetëm389€uro. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190  Në cmim nuk përfshihen : dy kapakët pasqyrë (150€uro), zgara e drurit 160x190 (55 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro) montimi (50 €uro) dhe transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Palmira..

Dimensionet:

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)