Dyshekë

Rishiko kërkimin

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)

Aloe Vera

Dyshek dopio..

rating

150€

Ex Tax: 150€

Karakteristika: Dyshek Aloe VeraE mbushur me Aloe Vera, shtresa e shkumës së kujtesës refleks në krye të dyshekut ju ofron një nivel të fortë mbështetjeje mesatare. Ndërsa memoria unike e refleksit shpërndan peshën tuaj në mënyrë të barabartë në të gjithë shtratin, duke lehtësuar presionin dhe duke siguruar mbështetje shtesë në pjesët më të dhimbshme të trupit tuaj, siç është pjesa e poshtme e shpinës.E përfunduar me një mbulesë dysheku me mikro-jorgan hipoallergjik me ndjesi të butë, shtresat e rehatisë së dyshekut refleks aloe vera përfshijnë një shtresë të thellë memorie shkumë të formësimit të trupit për lehtësimin përfundimtar të presionit, pa humbje të lëvizjes ose mbështetjes.Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe ekologjike.Aprovim i kësteve në 7 minuta. Në cmim nuk përfshihet transporti në rrethe.....
Më shumë

Ngjyrat: E bardhe..

Dimensionet: 160 x190

Aloe Vera

Dyshek dopio..

rating

170€

Ex Tax: 170€

Karakteristika: Dyshek Aloe VeraE mbushur me Aloe Vera, shtresa e shkumës së kujtesës refleks në krye të dyshekut ju ofron një nivel të fortë mbështetjeje mesatare. Ndërsa memoria unike e refleksit shpërndan peshën tuaj në mënyrë të barabartë në të gjithë shtratin, duke lehtësuar presionin dhe duke siguruar mbështetje shtesë në pjesët më të dhimbshme të trupit tuaj, siç është pjesa e poshtme e shpinës.E përfunduar me një mbulesë dysheku me mikro-jorgan hipoallergjik me ndjesi të butë, shtresat e rehatisë së dyshekut refleks aloe vera përfshijnë një shtresë të thellë memorie shkumë të formësimit të trupit për lehtësimin përfundimtar të presionit, pa humbje të lëvizjes ose mbështetjes. Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe ekologjike.Aprovim i kësteve në 7 minuta. Në cmim nuk përfshihet transporti në rrethe.....
Më shumë

Ngjyrat: E bardhe..

Dimensionet: 180x200

E Re

Superior Memory

Dyshek..

rating

370€

Ex Tax: 370€

Karakteristika: Dysheku Superior Memory I perbere nga 30 cm material I cilësisë së lartë ECOCELL® përshtatet maksimalisht me formën e trupit tuaj.✓ Dizajni special mundëson një rrjedhje të shkëlqyer ajri që e mban dyshekun tuaj të thatë dhe higjienik duke ju ofruar një mjedis më të qetë gjumi.✓ Hipoalergjik për shkak të trajtimit CleanEffect® që mban larg bakteret, marimangat e pluhurit dhe mikrobet dhe e bën atë ideal për njerëzit që kanë alergji ose astmë.✓  Veshje e pasuruar me aloe vera, duke siguruar një mjedis gjumi natyral, të butë dhe të këndshëm. ✓ 30 cm lartësia totale. 25 cm EcoCell® dhe 5 cm material memorie i qepur në mbulesë.Garanci 10 vjeçareMbështetja më e mirë ergonomike për shpinën tuaj të shëndetshme dhe pa dhimbje.....
Më shumë

Ngjyrat: Dyshek Superior Memory..

Dimensionet: 160x190cm

E Re

Superior Memory

Dyshek..

rating

390€

Ex Tax: 390€

Karakteristika: Dysheku Superior Memory I perbere nga 30 cm material I cilësisë së lartë ECOCELL® përshtatet maksimalisht me formën e trupit tuaj.✓ Dizajni special mundëson një rrjedhje të shkëlqyer ajri që e mban dyshekun tuaj të thatë dhe higjienik duke ju ofruar një mjedis më të qetë gjumi✓ Hipoalergjik për shkak të trajtimit CleanEffect® që mban larg bakteret, marimangat e pluhurit dhe mikrobet dhe e bën atë ideal për njerëzit që kanë alergji ose astmë.✓  Veshje e pasuruar me aloe vera, duke siguruar një mjedis gjumi natyral, të butë dhe të këndshëm. ✓ 30 cm lartësia totale. 25 cm EcoCell® dhe 5 cm material memorie i qepur në mbulesë.Garanci 10 vjeçareMbështetja më e mirë ergonomike për shpinën tuaj të shëndetshme dhe pa dhimbje.....
Më shumë

Ngjyrat: Dyshek Superior Memory..

Dimensionet: 180x200

E Re

Superior Memory

Dyshek..

rating

350€

Ex Tax: 350€

Karakteristika: Dysheku Superior Memory I perbere nga 30 cm material I cilësisë së lartë ECOCELL® përshtatet maksimalisht me formën e trupit tuaj.✓ Dizajni special mundëson një rrjedhje të shkëlqyer ajri që e mban dyshekun tuaj të thatë dhe higjienik duke ju ofruar një mjedis më të qetë gjumi.✓ Hipoalergjik për shkak të trajtimit CleanEffect® që mban larg bakteret, marimangat e pluhurit dhe mikrobet dhe e bën atë ideal për njerëzit që kanë alergji ose astmë.✓  Veshje e pasuruar me aloe vera, duke siguruar një mjedis gjumi natyral, të butë dhe të këndshëm. ✓ 30 cm lartësia totale. 25 cm EcoCell® dhe 5 cm material memorie i qepur në mbulesë.Garanci 10 vjeçareMbështetja më e mirë ergonomike për shpinën tuaj të shëndetshme dhe pa dhimbje...
Më shumë

Ngjyrat: Dyshek Superior Memory..

Dimensionet: 90x190

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Ana

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)