Antistres

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)

Antistres

Dyshek Dopio..

rating

220€

Ex Tax: 220€

Karakteristika:  Dysheku Antistres ndihmon në ruajtjen optimale të mikroklimës, për një gjumë më të mirë natën dhe largon nxehtësinë apo lagështinë e tepërt, duke siguruar kështu një mjedis të freskët fjetjeje. Ju jep një eksperiencë fjetjeje të paprovuar më parë,duke i'u përgjigjur menjëherë levizjeve të trupit,.Falë aftësisë për një përshtatje perfekte,u ofron tipeve të ndyshme të fizikut të njëjtin komfort. Materiali i përdorur në i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm duke i’u përshtatur menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit. Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe eklogjike. Mbulesa me zinxhir ofron mundesinë e larjes kurdoherë të dyshekut tuaj. Mundesi blerjesh me këste në 7 minuta. Në Cmim nuk përfshihet transporti në rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Blue, White..

Dimensionet: 160x190 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Antistres

Antistres

Dyshek Tek..

rating

195€

Ex Tax: 195€

Karakteristika:   Dysheku Antistres ndihmon në ruajtjen optimale të mikroklimës, për një gjumë më të mirë natën dhe largon nxehtësinë apo lagështinë e tepërt, duke siguruar kështu një mjedis të freskët fjetjeje. Ju jep një eksperiencë fjetjeje të paprovuar më parë,duke i'u përgjigjur menjëherë levizjeve të trupit,.Falë aftësisë për një përshtatje perfekte,u ofron tipeve të ndyshme të fizikut të njëjtin komfort. Materiali i përdorur në i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm duke i’u përshtatur menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit. Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe eklogjike. Mbulesa me zinxhir ofron mundesinë e larjes kurdoherë të dyshekut tuaj. Mundesi blerjesh me këste në 7 minuta. Në Cmim nuk përfshihet transporti në rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Blu, e bardhe..

Dimensionet: 90x190 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Antistres

Antistres

Dyshek Dopio..

rating

255€

Ex Tax: 255€

Karakteristika:   Dysheku Antistres ndihmon në ruajtjen optimale të mikroklimës, për një gjumë më të mirë natën dhe largon nxehtësinë apo lagështinë e tepërt, duke siguruar kështu një mjedis të freskët fjetjeje. Ju jep një eksperiencë fjetjeje të paprovuar më parë,duke i'u përgjigjur menjëherë levizjeve të trupit,.Falë aftësisë për një përshtatje perfekte,u ofron tipeve të ndyshme të fizikut të njëjtin komfort. Materiali i përdorur në i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm duke i’u përshtatur menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit. Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe eklogjike. Mbulesa me zinxhir ofron mundesinë e larjes kurdoherë të dyshekut tuaj. Mundesi blerjesh me këste në 7 minuta. Në Cmim nuk përfshihet transporti në rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Blu, e bardhe..

Dimensionet: 180x200

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Antistres

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)