Aloe Vera

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)

Aloe Vera

Dyshek dopio..

rating

150€

Ex Tax: 150€

Karakteristika: Dyshek Aloe VeraE mbushur me Aloe Vera, shtresa e shkumës së kujtesës refleks në krye të dyshekut ju ofron një nivel të fortë mbështetjeje mesatare. Ndërsa memoria unike e refleksit shpërndan peshën tuaj në mënyrë të barabartë në të gjithë shtratin, duke lehtësuar presionin dhe duke siguruar mbështetje shtesë në pjesët më të dhimbshme të trupit tuaj, siç është pjesa e poshtme e shpinës.E përfunduar me një mbulesë dysheku me mikro-jorgan hipoallergjik me ndjesi të butë, shtresat e rehatisë së dyshekut refleks aloe vera përfshijnë një shtresë të thellë memorie shkumë të formësimit të trupit për lehtësimin përfundimtar të presionit, pa humbje të lëvizjes ose mbështetjes.Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe ekologjike.Aprovim i kësteve në 7 minuta. Në cmim nuk përfshihet transporti në rrethe.....
Më shumë

Ngjyrat: E bardhe..

Dimensionet: 160 x190

Aloe Vera

Dyshek tek..

rating

130€

Ex Tax: 130€

Karakteristika: Dyshek Aloe VeraE mbushur me Aloe Vera, shtresa e shkumës së kujtesës refleks në krye të dyshekut ju ofron një nivel të fortë mbështetjeje mesatare. Ndërsa memoria unike e refleksit shpërndan peshën tuaj në mënyrë të barabartë në të gjithë shtratin, duke lehtësuar presionin dhe duke siguruar mbështetje shtesë në pjesët më të dhimbshme të trupit tuaj, siç është pjesa e poshtme e shpinës.E përfunduar me një mbulesë dysheku me mikro-jorgan hipoallergjik me ndjesi të butë, shtresat e rehatisë së dyshekut refleks aloe vera përfshijnë një shtresë të thellë memorie shkumë të formësimit të trupit për lehtësimin përfundimtar të presionit, pa humbje të lëvizjes ose mbështetjes. Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe ekologjike.Aprovim i kësteve në 7 minuta. Në cmim nuk përfshihet transporti në rrethe.....
Më shumë

Ngjyrat: E bardhe..

Dimensionet: 90x190

Aloe Vera

Dyshek dopio..

rating

170€

Ex Tax: 170€

Karakteristika: Dyshek Aloe VeraE mbushur me Aloe Vera, shtresa e shkumës së kujtesës refleks në krye të dyshekut ju ofron një nivel të fortë mbështetjeje mesatare. Ndërsa memoria unike e refleksit shpërndan peshën tuaj në mënyrë të barabartë në të gjithë shtratin, duke lehtësuar presionin dhe duke siguruar mbështetje shtesë në pjesët më të dhimbshme të trupit tuaj, siç është pjesa e poshtme e shpinës.E përfunduar me një mbulesë dysheku me mikro-jorgan hipoallergjik me ndjesi të butë, shtresat e rehatisë së dyshekut refleks aloe vera përfshijnë një shtresë të thellë memorie shkumë të formësimit të trupit për lehtësimin përfundimtar të presionit, pa humbje të lëvizjes ose mbështetjes. Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe ekologjike.Aprovim i kësteve në 7 minuta. Në cmim nuk përfshihet transporti në rrethe.....
Më shumë

Ngjyrat: E bardhe..

Dimensionet: 180x200

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)