Dopio Petli

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)

Dopio Petli

Dyshek Tek..

rating

280€

Ex Tax: 280€

Karakteristika:  Dysheku Petli anulon presionin që graviteti i tokës ushtron si në trup ashtu edhe në dyshek, duke krijuar një zonë me gravitet zero midis trupit të personit dhe dyshekut. Ky material siguron rehati të qëndrueshme që nuk ndikohet nga ndryshimet e temperaturës, duke favorizuar lëvizjet që ndodhin gjatë gjumit dhe duke garantuar kështu një cilësi superiore pushimi në të gjitha stinët.Aftësia e veçantë për t'u përshtatur me strukturën e një personi dhe për të siguruar që trupi të mos ushtrohet presion, duke favorizuar qarkullimin ideal të gjakut ndërsa jeni duke pushuar. Dysheku Petli gjithashtu shmang çdo dhimbje të bezdisshme gjatë natës dhe kur zgjoheni në mëngjes, duke ofruar një ndjesi të jashtëzakonshme rehati.Shtresa memory e vendosur ne siperfaqen e dyshekut ju siguron nje rehati dhe butesi,duke ju krijuar ndjesine sikur po flini mbi re.Aprovim i kësteve në 7 minuta. Në cmim nuk përfshihet transporti në rrethe. ..
Më shumë

Ngjyrat: ..

Dimensionet: 90x190

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Dopio Petli

Dopio Petli

Dyshek Dopio..

rating

300€

Ex Tax: 300€

Karakteristika:  Dysheku  Petli ndihmon në ruajtjen optimale të mikroklimës, për një gjumë më të mirë natën dhe largon nxehtësinë apo lagështinë e tepërt, duke siguruar kështu një mjedis të freskët fjetjeje. Ju jep një eksperiencë fjetjeje të paprovuar më parë,duke i'u përgjigjur menjëherë levizjeve të trupit,.Falë aftësisë për një përshtatje perfekte,u ofron tipeve të ndyshme të fizikut të njëjtin komfort. Materiali i përdorur në i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm duke i’u përshtatur menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit. Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe ekologjike.Aprovim i kësteve në 7 minuta. Në cmim nuk përfshihet transporti në rrethe. ..
Më shumë

Ngjyrat: ..

Dimensionet: 160x190

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Dopio Petli

Dopio Petli

Dyshek Dopio..

rating

320€

Ex Tax: 320€

Karakteristika:  Dysheku Petli anulon presionin që graviteti i tokës ushtron si në trup ashtu edhe në dyshek, duke krijuar një zonë me gravitet zero midis trupit të personit dhe dyshekut. Ky material siguron rehati të qëndrueshme që nuk ndikohet nga ndryshimet e temperaturës, duke favorizuar lëvizjet që ndodhin gjatë gjumit dhe duke garantuar kështu një cilësi superiore pushimi në të gjitha stinët. Aftësia e veçantë për t'u përshtatur me strukturën e një personi dhe për të siguruar që trupi të mos ushtrohet presion, duke favorizuar qarkullimin ideal të gjakut ndërsa jeni duke pushuar. Dysheku Petli gjithashtu shmang çdo dhimbje të bezdisshme gjatë natës dhe kur zgjoheni në mëngjes, duke ofruar një ndjesi të jashtëzakonshme rehati. Shtresa memory e vendosur ne siperfaqen e dyshekut ju siguron nje rehati dhe butesi,duke ju krijuar ndjesine sikur po flini mbi re.Aprovim i kësteve në 7 minuta. Në cmim nuk përfshihet transporti në rrethe. ..
Më shumë

Ngjyrat: ..

Dimensionet: 180x200

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Dopio Petli

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)