Superior Memory

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)
E Re

Superior Memory

Dyshek..

rating

350€

Ex Tax: 350€

Karakteristika: Dysheku Superior Memory I perbere nga 30 cm material I cilësisë së lartë ECOCELL® përshtatet maksimalisht me formën e trupit tuaj.✓ Dizajni special mundëson një rrjedhje të shkëlqyer ajri që e mban dyshekun tuaj të thatë dhe higjienik duke ju ofruar një mjedis më të qetë gjumi.✓ Hipoalergjik për shkak të trajtimit CleanEffect® që mban larg bakteret, marimangat e pluhurit dhe mikrobet dhe e bën atë ideal për njerëzit që kanë alergji ose astmë.✓  Veshje e pasuruar me aloe vera, duke siguruar një mjedis gjumi natyral, të butë dhe të këndshëm. ✓ 30 cm lartësia totale. 25 cm EcoCell® dhe 5 cm material memorie i qepur në mbulesë.Garanci 10 vjeçareMbështetja më e mirë ergonomike për shpinën tuaj të shëndetshme dhe pa dhimbje...
Më shumë

Ngjyrat: Dyshek Superior Memory..

Dimensionet: 90x190

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Ana

E Re

Superior Memory

Dyshek..

rating

370€

Ex Tax: 370€

Karakteristika: Dysheku Superior Memory I perbere nga 30 cm material I cilësisë së lartë ECOCELL® përshtatet maksimalisht me formën e trupit tuaj.✓ Dizajni special mundëson një rrjedhje të shkëlqyer ajri që e mban dyshekun tuaj të thatë dhe higjienik duke ju ofruar një mjedis më të qetë gjumi.✓ Hipoalergjik për shkak të trajtimit CleanEffect® që mban larg bakteret, marimangat e pluhurit dhe mikrobet dhe e bën atë ideal për njerëzit që kanë alergji ose astmë.✓  Veshje e pasuruar me aloe vera, duke siguruar një mjedis gjumi natyral, të butë dhe të këndshëm. ✓ 30 cm lartësia totale. 25 cm EcoCell® dhe 5 cm material memorie i qepur në mbulesë.Garanci 10 vjeçareMbështetja më e mirë ergonomike për shpinën tuaj të shëndetshme dhe pa dhimbje.....
Më shumë

Ngjyrat: Dyshek Superior Memory..

Dimensionet: 160x190cm

E Re

Superior Memory

Dyshek..

rating

390€

Ex Tax: 390€

Karakteristika: Dysheku Superior Memory I perbere nga 30 cm material I cilësisë së lartë ECOCELL® përshtatet maksimalisht me formën e trupit tuaj.✓ Dizajni special mundëson një rrjedhje të shkëlqyer ajri që e mban dyshekun tuaj të thatë dhe higjienik duke ju ofruar një mjedis më të qetë gjumi✓ Hipoalergjik për shkak të trajtimit CleanEffect® që mban larg bakteret, marimangat e pluhurit dhe mikrobet dhe e bën atë ideal për njerëzit që kanë alergji ose astmë.✓  Veshje e pasuruar me aloe vera, duke siguruar një mjedis gjumi natyral, të butë dhe të këndshëm. ✓ 30 cm lartësia totale. 25 cm EcoCell® dhe 5 cm material memorie i qepur në mbulesë.Garanci 10 vjeçareMbështetja më e mirë ergonomike për shpinën tuaj të shëndetshme dhe pa dhimbje.....
Më shumë

Ngjyrat: Dyshek Superior Memory..

Dimensionet: 180x200

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)