Të gjitha

Rishiko kërkimin


Shfaqur 1 deri 9 nga 12 (2 Faqe)

Aprilia

Divan..

rating

299€

Ex Tax: 299€

Karakteristika: Divani 3 vendësh bëhet i juaji për vetëm 2️⃣9️⃣9️⃣€uro. Dimensionet 220x75 cm. Divan i pajisur me depo nën vendin që ulesh. Për ta shndërruar Apriliën në një krevat dopio, thjesht ushtroni presion në pjesën e pasme dhe do të hapet si një libër. Aprovim i kësteve në 10 minuta. Porosisni online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: ..

Dimensionet:

Dea

Kend divani..

rating

619€

Ex Tax: 619€

Karakteristika: Këndi DEA vjen pranë jush me Super Ofertë : BËHET E JUAJA PËR ❤️6️⃣1️⃣9️⃣❤️ ‎€uroBli me këste dhe zgjidheni ju për sa muaj e dëshironi. Aprovim vetëm në 10 minuta.Dimensionet cm 2️⃣9️⃣0️⃣✖️2️⃣4️⃣0️⃣ I dizenjuar për ti shërbyer rehatisë tuaj, me sfungjer dhe tekstil të cilësisë së parë.Falë dimensioneve të mëdha mund të kthehet shumë thjeshtë në KREVAT SUPERDOPIO dhe nga ana tjetër të shërbejë si hapësirë për magazinim. Mekanizmat në brendësi të saj e bëjnë shumë të thjeshtë uljen dhe ngritjen.Për ti shtuar më shumë vlerë ofertës, pupat janë dhuratë.Mundësi zgjedhje nga larmia e ngjyrave në katalogun tonëPorosisni Online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 5..

Dimensionet: 290x240 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Sofi

Dea

Kend divani..

rating

619€

Ex Tax: 619€

Karakteristika: Këndi DEA vjen pranë jush me Super Ofertë : BËHET E JUAJA PËR ❤️6️⃣1️⃣9️⃣❤️ ‎€uroBli me këste dhe zgjidheni ju për sa muaj e dëshironi. Aprovim vetëm në 10 minuta.Dimensionet cm 2️⃣9️⃣0️⃣✖️2️⃣4️⃣0️⃣ I dizenjuar për ti shërbyer rehatisë tuaj, me sfungjer dhe tekstil të cilësisë së parë.Falë dimensioneve të mëdha mund të kthehet shumë thjeshtë në KREVAT SUPERDOPIO dhe nga ana tjetër të shërbejë si hapësirë për magazinim.Mekanizmat në brendësi të saj e bëjnë shumë të thjeshtë uljen dhe ngritjen.Për ti shtuar më shumë vlerë ofertës, pupat janë dhuratë.Mundësi zgjedhje nga larmia e ngjyrave në katalogun tonëPorosisni Online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: Rio5..

Dimensionet: 290x240 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Sofi

Dea

Kend divani..

rating

619€

Ex Tax: 619€

Karakteristika: Këndi DEA vjen pranë jush me Super Ofertë : BËHET E JUAJA PËR ❤️6️⃣1️⃣9️⃣❤️ ‎€uroBli me këste dhe zgjidheni ju për sa muaj e dëshironi. Aprovim vetëm në 10 minuta.Dimensionet cm 2️⃣9️⃣0️⃣✖️2️⃣4️⃣0️⃣ I dizenjuar për ti shërbyer rehatisë tuaj, me sfungjer dhe tekstil të cilësisë së parë.Falë dimensioneve të mëdha mund të kthehet shumë thjeshtë në KREVAT SUPERDOPIO dhe nga ana tjetër të shërbejë si hapësirë për magazinim.Mekanizmat në brendësi të saj e bëjnë shumë të thjeshtë uljen dhe ngritjen.Për ti shtuar më shumë vlerë ofertës, pupat janë dhuratë.Mundësi zgjedhje nga larmia e ngjyrave në katalogun tonëPorosisni Online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: Rio2..

Dimensionet: 290x240 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Sofi

Nica

Kend divani..

rating

419€

Ex Tax: 419€

Karakteristika: Këndi Nica sjell rehatinë, butësinë, por edhe dizajnin më modern në shtëpinë tuaj, duke iu lehtësuar jetën nëpërmjet aftësisë për t’u kthyer në shtrat. Me imazhin që ofron, ai ndikon tek momentet e përditshmërise,duke ofruar zgjidhje funsionale në përdorimin e hapësirave. Dizajnet e tij të përjetshme do të vazhdojnë të japin energji dinamike në shtëpinë tuaj për vite me radhë, duke shkuar përtej, duke ju dhënë kënaqësinë e mobiljeve të sapo blera.Gjithçka që ju kërkoni ndodhet në këtë set,komfort i lartë,alternativa që mund të transformohen në një shtrat të rehatshëm,hapsirë magazinimi,mundësi zgjedhje midis ngjyrave të ndryshme për tju përshtatur ambjentit tuaj,pëlhurë që pastrohet lehtësisht. Dimensionet 270x160cm. Aprovim i kësteve në 10 minuta. Në çmim nuk përfshihet transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Rio7,Rio11..

Dimensionet: 270x160 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Nica

Nica

Kend divani..

rating

419€

Ex Tax: 419€

Karakteristika: Këndi Nica sjell rehatinë, butësinë, por edhe dizajnin më modern në shtëpinë tuaj, duke iu lehtësuar jetën nëpërmjet aftësisë për t’u kthyer në shtrat. Me imazhin që ofron, ai ndikon tek momentet e përditshmërise,duke ofruar zgjidhje funsionale në përdorimin e hapësirave. Dizajnet e tij të përjetshme do të vazhdojnë të japin energji dinamike në shtëpinë tuaj për vite me radhë, duke shkuar përtej, duke ju dhënë kënaqësinë e mobiljeve të sapo blera.Gjithçka që ju kërkoni ndodhet në këtë set,komfort i lartë,alternativa që mund të transformohen në një shtrat të rehatshëm,hapsirë magazinimi,mundësi zgjedhje midis ngjyrave të ndryshme për tju përshtatur ambjentit tuaj,pëlhurë që pastrohet lehtësisht. Dimensionet 270x160cm. Aprovim i kësteve në 10 minuta. Në çmim nuk përfshihet transporti nëpër rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Viena 7..

Dimensionet: 270x160 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Nica

Rajna

Kend divani..

rating

699€

Ex Tax: 699€

Karakteristika: Kendi Rajna eshte krijuar për t'ju përshtatur kërkesave të cdo klienti.I ndërtuar me sfungjer dhe tekstil të cilësisë së parë,tashmë me dimensione më të mëdha këndi "RAJNA" është shumë i lehtë për tu pastruar dhe i  padepërtueshëm nga lëngjet. Falë mekanizmave në brendësi, këndi "RAJNA" mund të kthehet shumë thjeshtë dhe në  KREVAT SUPERDOPIO.Për ti shtuar akoma më shumë vlerë OFERTËS, 2 PUPAT në krahë të këndit janë DHURATË.  Aprovim i kësteve në 10 minuta  Në Cmim nuk përfshihet transporti në rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 2..

Dimensionet: 300x300

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Rajna

Rajna

Kend..

rating

699€

Ex Tax: 699€

Karakteristika: Kendi Rajna eshte krijuar për t'ju përshtatur kërkesave të cdo klienti.I ndërtuar me sfungjer dhe tekstil të cilësisë së parë,tashmë me dimensione më të mëdha këndi "RAJNA" është:Shumë i lehtë për tu pastruar dhe i  padepërtueshëm nga lëngjet. Falë mekanizmave në brendësi, këndi "RAJNA" mund të kthehet shumë thjeshtë dhe në  KREVAT SUPERDOPIO.Për ti shtuar akoma më shumë vlerë OFERTËS, 2 PUPAT në krahë të këndit janë DHURATË.  Aprovim i kësteve në 10 minuta  Në Cmim nuk përfshihet transporti në rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 5..

Dimensionet: 300x300

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Rajna

Viena

Kend divani..

rating

519€

Ex Tax: 519€

Karakteristika: Super Ofertë për këndin VIENA 519 €uro. Aprovim i kësteve në 10 minuta i përbërë nga material i cilësisë së parë ofron komoditet në shtëpitë tuaja. Dimensionet 290X290cm. Dhuratë 1 PUPË ..
Më shumë

Ngjyrat: Viena 7..

Dimensionet:

Shfaqur 1 deri 9 nga 12 (2 Faqe)