Rajna

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)

Rajna

Kend..

rating

699€

Ex Tax: 699€

Karakteristika: Kendi Rajna eshte krijuar për t'ju përshtatur kërkesave të cdo klienti.I ndërtuar me sfungjer dhe tekstil të cilësisë së parë,tashmë me dimensione më të mëdha këndi "RAJNA" është:Shumë i lehtë për tu pastruar dhe i  padepërtueshëm nga lëngjet. Falë mekanizmave në brendësi, këndi "RAJNA" mund të kthehet shumë thjeshtë dhe në  KREVAT SUPERDOPIO.Për ti shtuar akoma më shumë vlerë OFERTËS, 2 PUPAT në krahë të këndit janë DHURATË.  Aprovim i kësteve në 10 minuta  Në Cmim nuk përfshihet transporti në rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 5..

Dimensionet: 300x300

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Rajna

Rajna

Kend divani..

rating

699€

Ex Tax: 699€

Karakteristika: Kendi Rajna eshte krijuar për t'ju përshtatur kërkesave të cdo klienti.I ndërtuar me sfungjer dhe tekstil të cilësisë së parë,tashmë me dimensione më të mëdha këndi "RAJNA" është shumë i lehtë për tu pastruar dhe i  padepërtueshëm nga lëngjet. Falë mekanizmave në brendësi, këndi "RAJNA" mund të kthehet shumë thjeshtë dhe në  KREVAT SUPERDOPIO.Për ti shtuar akoma më shumë vlerë OFERTËS, 2 PUPAT në krahë të këndit janë DHURATË.  Aprovim i kësteve në 10 minuta  Në Cmim nuk përfshihet transporti në rrethe...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 2..

Dimensionet: 300x300

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Rajna

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)