Dea

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)

Dea

Kend divani..

rating

619€

Ex Tax: 619€

Karakteristika: Këndi DEA vjen pranë jush me Super Ofertë : BËHET E JUAJA PËR ❤️6️⃣1️⃣9️⃣❤️ ‎€uroBli me këste dhe zgjidheni ju për sa muaj e dëshironi. Aprovim vetëm në 10 minuta.Dimensionet cm 2️⃣9️⃣0️⃣✖️2️⃣4️⃣0️⃣ I dizenjuar për ti shërbyer rehatisë tuaj, me sfungjer dhe tekstil të cilësisë së parë.Falë dimensioneve të mëdha mund të kthehet shumë thjeshtë në KREVAT SUPERDOPIO dhe nga ana tjetër të shërbejë si hapësirë për magazinim. Mekanizmat në brendësi të saj e bëjnë shumë të thjeshtë uljen dhe ngritjen.Për ti shtuar më shumë vlerë ofertës, pupat janë dhuratë.Mundësi zgjedhje nga larmia e ngjyrave në katalogun tonëPorosisni Online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: Rio 5..

Dimensionet: 290x240 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Sofi

Dea

Kend divani..

rating

619€

Ex Tax: 619€

Karakteristika: Këndi DEA vjen pranë jush me Super Ofertë : BËHET E JUAJA PËR ❤️6️⃣1️⃣9️⃣❤️ ‎€uroBli me këste dhe zgjidheni ju për sa muaj e dëshironi. Aprovim vetëm në 10 minuta.Dimensionet cm 2️⃣9️⃣0️⃣✖️2️⃣4️⃣0️⃣ I dizenjuar për ti shërbyer rehatisë tuaj, me sfungjer dhe tekstil të cilësisë së parë.Falë dimensioneve të mëdha mund të kthehet shumë thjeshtë në KREVAT SUPERDOPIO dhe nga ana tjetër të shërbejë si hapësirë për magazinim.Mekanizmat në brendësi të saj e bëjnë shumë të thjeshtë uljen dhe ngritjen.Për ti shtuar më shumë vlerë ofertës, pupat janë dhuratë.Mundësi zgjedhje nga larmia e ngjyrave në katalogun tonëPorosisni Online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: Rio5..

Dimensionet: 290x240 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Sofi

Dea

Kend divani..

rating

619€

Ex Tax: 619€

Karakteristika: Këndi DEA vjen pranë jush me Super Ofertë : BËHET E JUAJA PËR ❤️6️⃣1️⃣9️⃣❤️ ‎€uroBli me këste dhe zgjidheni ju për sa muaj e dëshironi. Aprovim vetëm në 10 minuta.Dimensionet cm 2️⃣9️⃣0️⃣✖️2️⃣4️⃣0️⃣ I dizenjuar për ti shërbyer rehatisë tuaj, me sfungjer dhe tekstil të cilësisë së parë.Falë dimensioneve të mëdha mund të kthehet shumë thjeshtë në KREVAT SUPERDOPIO dhe nga ana tjetër të shërbejë si hapësirë për magazinim.Mekanizmat në brendësi të saj e bëjnë shumë të thjeshtë uljen dhe ngritjen.Për ti shtuar më shumë vlerë ofertës, pupat janë dhuratë.Mundësi zgjedhje nga larmia e ngjyrave në katalogun tonëPorosisni Online ose vizitoni EKSPOZITAT tona...
Më shumë

Ngjyrat: Rio2..

Dimensionet: 290x240 cm

Klikoni për të zbuluar të gjitha ngjyrat

Sofi

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)