Dopio Petli

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)

Dopio Petli

Dyshek Tek..

rating
Karakteristika:  Dysheku Petli ndihmon në ruajtjen optimale të mikroklimës, për një gjumë më të mirë natën dhe largon nxehtësinë apo lagështinë e tepërt, duke siguruar kështu një mjedis të freskët fjetjeje. Ju jep një eksperiencë fjetjeje të paprovuar më parë,duke i'u përgjigjur menjëherë levizjeve të trupit,.Falë aftësisë për një përshtatje perfekte,u ofron tipeve të ndyshme të fizikut të njëjtin komfort. Materiali i përdorur në i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm duke i’u përshtatur menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit. Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe ekologjike.Shtresa memory e vendosur ne siperfaqen e dyshekut ju siguron nje rehati dhe butesi,duke ju krijuar ndjesine sikur po flini mbi re.Aprovim i kësteve në 7 minuta. Në Cmim nuk përfshihet transporti në rrethe. ..

Ngjyrat: ..

Dimensionet: 90x190

Disa nga ngjyrat e disponueshme:

Dopio Petli

Dopio Petli

rating

Dyshek Dopio..

..

Klikoni për më shumë detaje

Dopio Petli

Dopio Petli

rating

Dyshek Dopio..

..

Klikoni për më shumë detaje
Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)