• Gloria

Gloria

Padova

Kuzhine e Kompletuar

1,029€
Karakteristikat: Kuzhina GLORIA bëhet e juaja për vetëm "1029€uro". Aprovim i kësteve në 7 minuta. E mirëorganizuar, moderne dhe me doreza INKASO, kuzhina "GLORIA" përfshin të GJITHA :kuzhina 2.6 metra, frigoriferi, Aspiratori Hink, lavapjata me 2 gropa të thella, furra inkaso, pjanurë xhami (me prekje) dhe montimi gratis ne te gjithe Shqiperine. Ne cmim nuk pefshihet transporti ne rrethe...
 • Ex Tax: 1,029€
 • Prodhuesi: Kuzhina Standarte
 • Kodi: A030
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: Padova

Dimensionet: 3.2 m

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2020-10-22

  MORE INFORMATION
  CMIMI PËRFSHIN Kuzhinë 3.2 m
  Frigorifer
  Aspirator inkaso
  Pjanur xhami (me prekje)
  Furrë inkaso
  Lavapjatë me 2 gropa
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Aprovim i kësteve në 7 minuta

  Konsulta GRATIS
  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës
  MIRËMBAJTJA Për pastrimin korrekt të strukturës, përdorni pëlhura të lagura me ujë ose detergjentë neutralë. Mos lini mbetje uji ose detergjentesh. Për frontet e laminuara, të llakuara dhe të pastruara, përdorni një leckë mikrofibre ose një leckë të butë të lagur me ujë ose detergjentë neutralë. Gjithashtu mund të përdorni një përzierje të dy pjesëve të ujit dhe një pjesë të alkolit. Mos përdorni pastrues gërryes. Për fronte me efekt druri, pastroni me një leckë të lagur në ujë dhe detergjent neutral dhe më pas lustroni me vaj mobiljesh,ose në çdo rast me produkte specifike për dru. Mos përdorni kimikate që mund të sulmojnë bojën mbrojtëse. Pas pastrimit, thani me kujdes sipërfaqet e trajtuara.