• Aloe Vera

Aloe Vera

180x200 cm

Dyshek Dopio

170€
Karakteristikat:  Dysheku Aloe Vera ndihmon në ruajtjen optimale të mikroklimës, për një gjumë më të mirë natën dhe largon nxehtësinë apo lagështinë e tepërt, duke siguruar kështu një mjedis të freskët fjetjeje. Ju jep një eksperiencë fjetjeje të paprovuar më parë,duke i'u përgjigjur menjëherë levizjeve të trupit,.Falë aftësisë për një përshtatje perfekte,u ofron tipeve të ndyshme të fizikut të njëjtin komfort. Materiali i përdorur në i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm duke i’u përshtatur menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit. Sigurojne mbrojtje Anti-Alergjike, mbrojtje Anti-Bakteriale, vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë, mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit, jane ortopedikë dhe ekologjike.Aprovim i kësteve në 7 minuta. Në Cmim nuk përfshihet transporti në rrethe..
 • Ex Tax: 170€
 • Prodhuesi: Aloe Vera
 • Kodi: A003
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: E bardhe

Dimensionet:

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2020-10-22

  MORE INFORMATION
  INFORMACIONE GARANTOJMË PËR PRODUKTET TONA 10 VITE

  Aprovim i këstëve në 7 minuta
  KARAKTERISTIKAT • Mbrojtje Anti-Alergjik
  • Mbrojtje Anti-Bakterial
  • Ekologjik
  • Vetëajrosje për një gjumë sa më të qetë
  • Rehati superiore në lartesi 20 cm
  • Mbulesë e pasuruar me aloe vera
  • Mbështetje dhe rehati maksimale gjatë gjumit
  • Ortopedik
  DIMENSIONET Gjeresia 180 cm. Gjatesia 200 cm.