Maria

D23

Dhome Gjumi e Kompletuar

639€
Karakteristikat: Me ofertën e dhomës Maria ju,do të përfitoni: Dollapin 270x52x240h me 6 kanata ,Komonë 90x46x80h me pasqyrë  85x65 cm ,2 Komedinat 50x36x40h dhe Kornizën e Krevatit 160x190 cm, Montimi "FALAS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: 2 kapaket pasqyre (150€uro), zgara e drurit 160x190 (55 €uro) , Dysheku 160x190 (150 €uro) dhe Transporti nëpër rrethe...
 • Ex Tax: 639€
 • Prodhuesi: Maria
 • Kodi: A040
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: D23

Dimensionet:

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2009-02-03

  MORE INFORMATION
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës

  Aprovim I kësteve në 7 minuta
  DIMENSIONET •Dollapi 270x52x240h (6 kanata)
  •Komoja 90x46x80h
  •Komedina 2 cope 50x36x40h
  •Pasqyra 85x65 cm
  •Korniza e Krevatit 160x190 cm