Dona

Antracid ,D23

Dhomë gjumi e kompletuar

609€
Karakteristikat: SUPER OFERTË! Për dhomën e gjumit DONA. Bëhet e juaja për vetëm 609€uro. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash.Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h dhe krevati cm. 160 x 190. Në cmim nuk përfshihen : dy kapakët pasqyrë (150€uro), zgara e drurit 160x190 (55 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro) dhe transporti nëpër rrethe...
 • Ex Tax: 609€
 • Prodhuesi: LEA
 • Kodi: A038
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: Antracid ,D23

Dimensionet: 240x52x240h

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2020-10-14

  MORE INFORMATION
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës

  Aprovim I kësteve në 7 minuta
  DIMENSIONET •Dollapi 240x52x240h (6 kanata)
  •Komoja 90x46x80h
  •Komedina 2 cope 50x36x40h
  •Pasqyra 85x65 cm
  •Korniza e Krevatit 160x190 cm