Palmira

Palmira

Dhomë gjumi e kompletuar

639€
Karakteristikat: SUPER OFERTË për dhomën e gjumit PALMIRA , për vetëm 639€uro. Aprovim i kësteve për 7 minuta. Të përfshira në çmim: dollapi cm. 270 x 52 x 240h (6 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190 dhe montimi "GRATIS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: Zgara e drurit 160x190 (55 €uro), Dysheku 160x190 (150 €uro), Dy kapakët pasqyrë (150€uro) dhe transporti nëpër rrethe. ..
 • Ex Tax: 639€
 • Prodhuesi: Suena
 • Kodi: A053
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: Palmira

Dimensionet:

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2020-10-22

  MORE INFORMATION
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës

  Aprovim I kësteve në 7 minuta
  DIMENSIONET •Dollapi 270x52x240h (6 kanata)
  •Komoja 90x46x80h
  •Komedina 2 cope 50x36x40h
  •Pasqyra 85x65 (cm)
  •Korniza e Krevatit cm. 160x190