Prima

D23

Dhomë gjumi e kompletuar...

389€
Karakteristikat: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit Prima. Bëhet e juaja për vetëm 389 €uro. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190 . Në cmim nuk përfshihen : dy kapakët pasqyrë (150€uro), zgara e drurit 160x190 (55 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro) montimi  (50 €uro) dhe transporti..
 • Ex Tax: 389€
 • Prodhuesi: VENIS
 • Kodi: A063
 • Pikët e shpërblimit: 1000
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: D23

Dimensionet: 240X52X240h

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2021-02-02

  MORE INFORMATION
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës

  Aprovim I kësteve në 7 minuta
  DIMENSIONET •Dollapi 240x52x240h (6 kanata)
  •Komoja 90x46x80h
  •Komedina 2 cope 50x36x40h
  •Pasqyra 85x65 cm
  •Korniza e Krevatit 160x190 cm