Maria

D23

Dhome gjumi e kompletuar

639€
Karakteristikat: Me ofertën e dhomës Maria ju,do të përfitoni: Dollapin 270x52x240h me 6 kanata ,Komonë 90x46x80h me pasqyrë  85x65 cm ,2 Komedinat 50x36x40h dhe Kornizën e Krevatit 160x190 cm, Montimi "FALAS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: zgara e drurit 160x190 (55 €uro) , Dysheku 160x190 (150 €uro) dhe Transporti nëpër rrethe...
  • Ex Tax: 639€
  • Kodi: A78
  • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: D23

Dimensionet:

DISPONUESHMERIA

Produkti i disponueshëm nga: 2022-02-01

MORE INFORMATION
INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

Aprovim i kësteve në 7 minuta

Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës
DIMENSIONET •Dollapi 270x52x240h (6 kanata) •Komoja 90x46x80h •Komedina 2 cope 50x36x40h •Pasqyra 85x65 cm •Korniza e Krevatit 160x190 cm