• Bia

Bia

Palmira

Dhome gjumi e kompletuar

369€
Karakteristikat: Dhoma e gjumit BIA.Ideale për ambiente të vogla.Aprovim i kësteve në 7minuta. Dhoma e gjumit përfshin:Dollapin 180x52x230h me 4 kanata,Komonë 90x46x80h me pasqyrë  85x65 cm, 2 Komedinat 50x36x40h,Kornizën e Krevatit 160x190 cm DHURATË, MONTIMI. Ne cmim nk perfshen: Dy kapakët pasqyrë (130€uro), Zgara e drurit 160x190 (45 €uro), Dysheku 160x190 (150 €uro) dhe Transporti nëpër rrethe...
 • Ex Tax: 369€
 • Kodi: A084
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: Palmira

Dimensionet:

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2022-02-07

  MORE INFORMATION
  CMIMI PËRFSHIN
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Aprovim i kësteve në 7 minuta

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës