Venecia

Ibiza,Lefkas

Dhome gjumi e kompletuar

439€
Karakteristikat: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit Venecia  E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h dhe krevati cm. 160 x 190. Në cmim nuk përfshihen : dy kapakët pasqyrë (130€uro), zgara e drurit 160x190 (45 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro) dhe transporti nëpër rrethe...
 • Ex Tax: 439€
 • Kodi: A067
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: Ibiza,Lefkas

Dimensionet:

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2022-02-08

  MORE INFORMATION
  CMIMI PËRFSHIN dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h dhe krevati cm
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Aprovim i kësteve në 7 minuta

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës