Suena

Elora,Wenge

Dhome gjumi e kompletuar

639€
Karakteristikat: SUPER OFERTË për dhomën e gjumit SUENA. Aprovim i kësteve për 7 minuta. Të përfshira në çmim: dollapi cm. 270 x 52 x 240h (6 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190  dhe montimi "FALAS" në të gjithë Shqipërinë. Në çmim nuk përfshihen: zgara e drurit 160x190 (55 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro) dhe transporti nëpër rrethe...
 • Ex Tax: 639€
 • Kodi: A058
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: Flora,Wenge

Dimensionet:

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2022-02-08

  MORE INFORMATION
  CMIMI PËRFSHIN dollapi cm. 270 x 52 x 240h (6 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190 dhe montimi "GRATIS" në të gjithë Shqipërinë
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Aprovim i kësteve në 7 minuta

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës