Mia

R66

Dhome gjumi e kompletuar per femije

509€
Karakteristikat: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit MIA. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 180 x 52 x 230h (4 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 2 cope 90x190 cm  dhe montimi ne te gjithe Shqiperine. Në cmim nuk përfshihen : dy kapakët pasqyrë (150€uro), zgara e drurit 90x190 2 cope (100 €uro), dysheku 90x190  2 cope  (260 €uro) dhe transporti nëpër rrethe...
 • Ex Tax: 509€
 • Kodi: A063
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: R66

Dimensionet:

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2022-02-09

  MORE INFORMATION
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Aprovim i kësteve në 7 minuta

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës
  DIMENSIONET Dollapi cm. 180 x 52 x 230h (4 kanata), komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 2 cope 90x190 cm dhe montimi ne te gjithe Shqiperine