Smart

Ibiza,Lefkas

Dhome gjumi e kompletuar

659€
Karakteristikat: Me oferten e dhomes Smart ju do te perfitoni: dollapin cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata), komone cm 90 x 46 x 80h, pasqyren cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190, zgara e drurit 160x190 (55 €)  DHURATE dhe dysheku 160x190 (150 €) DHURATE. Në cmim nuk përfshihet transporti ne rrethe dhe dy kapaket pasqyre  (150 €)  ..
 • Ex Tax: 659€
 • Kodi: A099
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: Ibiza,Lefkas

Dimensionet: E bardhe gur + an

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2022-02-11

  MORE INFORMATION
  CMIMI PËRFSHIN Dollapin cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata), komone cm 90 x 46 x 80h, pasqyren cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190, zgara e drurit 160x190 (45 €) DHURATE dhe dysheku 160x190 (150 €) DHURATE
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Aprovim i kësteve në 7 minuta

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës