Prima

Palmira

Dhome gjumi e kompletuar

389€
Karakteristikat: SUPER OFERTË Për dhomën e gjumit Prima. Bëhet e juaja për vetëm389€uro. E Ideuar për tu përshtatur kërkesave të cdo pjestari të familjes . Me hapësira të bollshme dhe varietet ngjyrash. Të përshira në cmim janë : dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190  Në cmim nuk përfshihen : dy kapakët pasqyrë (150€uro), zgara e drurit 160x190 (55 €uro), dysheku 160x190 (150 €uro) montimi (50 €uro) dhe transporti nëpër rrethe...
 • Ex Tax: 389€
 • Kodi: A027
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: Palmira

Dimensionet:

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2022-02-17

  MORE INFORMATION
  CMIMI PËRFSHIN dollapi cm. 240 x 52 x 240h (6 kanata) komoja cm 90 x 46 x 80h, pasqyra cm 85 x 65, komedina cm 2 copë 50 x 36 x 40h, krevati cm. 160 x 190 dhe montimi ne te gjithe Shqiperine.
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Aprovim i kësteve në 7 minuta

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës