Anna 1

Palmira,Panja me Viza

Dhomë Gjumi E Kompletuar

869€
Karakteristikat: Me ofertën e dhomës Anna 1 ju,do të përfitoni: Dollapi cm 270 x 250h me 2 kapakë të mëdhenj SKOREVEL (rrëshqitës) me thithje nga të gjitha anët, krevatin cm. 160 x 190 i gjithi me TAPICERI i ka bazat dhe anësoret dyfish të përforcuara me Magazinim, që funksionon si "dollap" i madh dhe i sigurt, poshtë krevatit tuaj. Mjaft të ngresh zgarën dhe forca e pistonit e bën shumë të lehtë ngritjen dhe uljen, komoja 90 x 46 x 80h, pasqyra 85 x 65 (cm), komedina 2 cope 50 x 36 x 40h, montimi "FALAS" në të gjithë Shqipërinë. Aprovim i kësteve në 7 minuta. Ne çmim nuk përfshihen: zgara e hekurit dyfish e përforcuar 160X190 (75 Euro), dysheku 160X190 (150 Euro) dhe transporti nëpër rrethe...
 • Ex Tax: 869€
 • Prodhuesi: Ana
 • Kodi: A004
 • Vlefshmëria: Në gjendje

Ngjyrat: Palmira,Panja me Viza

Dimensionet: 270x250h

  DISPONUESHMERIA

  Produkti i disponueshëm nga: 2009-02-03

  MORE INFORMATION
  INFORMACIONE GARANTOJMË PRODUKTET TONA PËR 10 VITE

  Montimi GRATIS në të gjithë Shqipërinë
  Transporti GRATIS për qytetin e Tiranës

  Aprovim I kësteve në 7 minuta
  KARAKTERISTIKAT Alternativa të ndyshme për tapicerinë
  Kontstruksioni i pjesëve të brendshme prej çeliku që nuk ndryshket dhe prishet
  Baza dyfish e përforcuar
  Hapësirë të madhe magazinimi
  DIMENSIONET •Dollapi 270x250h
  •Komoja 90x46x80h
  •Komedina 2 cope 50x36x40h
  •Pasqyra 85x65 cm
  •Korniza e Krevatit 160x190 cm