Tavolinë zyre

Statusi: In Stock

Tavolinat e zyrës në Axl, janë zgjidhja perfekte për të organizuar vendin tuaj të punës. Kompakte dhe praktike, ato përfshijnë të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një ambient punë të rregullt dhe plot stil.

Deals ends in:

169 

Blije tani

Tavolinat e zyrës në Axl, janë zgjidhja perfekte për të organizuar vendin tuaj të punës. Kompakte dhe praktike, ato përfshijnë të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një ambient punë të rregullt dhe plot stil.

KUJDES! Në çmim nuk përfshihet:
-Transporti

ngjyra

Ibiza, V32

Back to Top
Produkti u shtua ne shportën tuaj
×