Dyshek Antistres

Statusi: In Stock

SUPER OFERTË PËR ‘DYSHEKET Antistress’ duke fillluar nga 200 Euro
Dyshekë të modeleve të ndryshme, për komoditetin tuaj dhe të familjes.
Për të harruar stresin e ditës, ju vjen në ndihmë cilësia e lartë e pëlhurave dhe shtresave përbërëse.

Deals ends in:

200 240 

Blije tani

Dyshek Antistress

Për të harruar stresin e ditës, nuk shërben asgjë më mirë se teknologjia Carbon Active Latex që kontribuon në një relaksim më të mirë të nervave dhe muskujve. Efekt antistres: dysheku është zhvilluar me fibra Carbotex dhe teknologji Intense dhe në këtë mënyrë vepron kundër elektricitetit statik. Stresi i akumuluar ditor mund të reduktohet në mënyrë ideale. Shkuma Memory me densitet të lartë promovon relaksimin e muskujve për të reduktuar dhimbjen e shpinës. Rikuperim i shëndetshëm: falë përbërjes së shkumës sonë të memories dhe frymëmarrjes së plotë nga thelbi në sipërfaqen e dyshekut, lagështia largohet dhe një mjedis ideal për gjumin është i mundur.

 

Përmasa N/A
Back to Top
Produkti u shtua ne shportën tuaj
×